Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezimienna dżesika

Mam już 28 lat i nie znalazłam tego jedynego. Czeka mnie samotność

Polecane posty

Gość bezimienna dżesika

Nie mam ogromnych wymagań, po prostu chce kogos kto lubi to co ja, przede wszystkim sport, ale faceci sportowcy są zazwyczaj niezbyt inteligentni, albo egoistyczni, z hedonistycznym podejsciem do zycia :O ; interesujacego sie polityką, religią, ogolnie swiatem, informatyką ( z tym związany jest mój zawód), przyrodą, dobrym (!) filmem a nie modnym. Kogoś rodzinnego, męskiego z silną osobowoscią, troche samotnika, ktory zyje z boku, a nie cieple kluchy ktore cale dnie siedzą za biurkiem, potem za kierownicą kombi, w bialej koszuli, wolny czas w galerii handlowej i restauracji z iphonem w reku :O takich mam na pęczki w firmie. Tzw nowoczesni ''mezczyzni'... Mam duze powodzenie ale przyciągam wlasnie takich lalusiów albo zboków. Odpusciłam sobie randki, przez internet nawet nie probuje. Miałam tam konto podczas studiów. Widać pisana jest mi samotnosc, powoli się przyzwyczajam ale przeraża mnie wizja zycia z kotem albo psem :( ... No to sie wygadałam.

Gość mmmmmmj
pokaż zdjęcie dżesiko bezimienny

Gość _johny_bravo_
ja poznałem swoją kobietę jak miała własnie 28 lat, głowa do góry:) będzie dobrze

Gość mmmmmmj
....a tak na poważnie, sam mam 27 lat i nie wiem, keidy to minęło, czasem po prostu nie warto czekać i upierać się przy jednej osobie, nie wiedząc nawet jak ja odzyskać. Czujesz jakąś presję, że Ci lata uciekają coraz szybciej? ja czasem tak.

Gość hhojhcghh
Wymagania nie masz duze ale tak pokrecone ze prawie niemozliwe do spelnienia