Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daysy

czuje sie jakbym byla najglupsza osoba na swiecie ://

Polecane posty

Gość daysy

Mam 21 lat,skonczylam szkole srednia obecnie pracuje jako sekretarka.. jestem osoba ktora nie jest dusza towarzystwa,szczerze mowiac lepiej czuje sie w zaciszu domowym nizeli wsrod ludzi. Czesto gdy z kims rozmawiam boje sie,ze czyms mnie zaskoczy,ze nie bede potrafila mu odpowiedziec tak jakbym chciala,czuje sie jak male dziecko,ktore zapomnialo ''jezyka w gebie''...nierzadko jest tak,ze zupelnie nie mam pojecia o wielu rzeczach.kiedys rozmawialam z kolezanka i opowiadala mi,ze uwielbia pina colade ja na to ''tez kiedys mialam ten zel pod prysznic,slicznie pachnial'' a ona zaczela sie smiac i mowi,ze chodzilo jej o drinka.ja sie nie znam na alkoholach,nie pije wiec nie wiem,na dyskoteki tez nie chodze bo denerwuje mnie faceci,ktorzy lepia sie jak lep na muchy mimo braku inicjatywy z mojej strony. Czesto mam wrazenie jakbym byla z nie tego swiata,nie pasuje tutaj... ;(

Gość nie jestes glupia!! ;)
Jestem zaskoczony,ze takie dziewczyny jeszcze istnieja. Teraz swiat krazy wokol seksu,pieniedzy,slawy. Ludzie nie maja do siebie szacunku,Ty wydajesz sie byc inna.tak 3-maj. Ps. Gdybym byl mlodszy chetnie umowilbym sie na kawe.

Gość Nie jesteś głupia :)
Mam 17 lat, jestem taka jak Ty. Rozwijaj swoje pasje i się nie zmieniaj ;) Ci wszyscy imprezowi ludzie "króle facebooka" wcale nie są szczęśliwi :) Mam nadzieję że spotkasz faceta który Cię doceni.

Gość zgadzam sie....
Z powyzszymi wpisami ;) nikt nie zna sie na wszystkim,wazne zeby umiec wyjsc z sytuacji. Takich dziewczyn jest niewiele...uwierz i docen.

Gość deszczowa piosenka 266666
Ja też się czuję podobnie jak Ty autorko, widzę, że też masz niską samoocenę, popracuj nad nią, głowa do góry, pierś do przodu i będzie lepiej :)

Gość eeeeeeeeeeee glupoty gadasz
Calkiem normalna jestes i pewno ladna bo sekretarki ( zazwyczaj) ladne sa :D