Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddatianensa

tez sie czasami boicie zalozyc tematu na kafe, ze moga znajomi skojarzyc?

Polecane posty

Gość dddatianensa

zawsze jest jakas szansa ze znaja kafeterie. :o czasami mam problem i naprawde bym sie poradzila, ale boje sie ze ktos mnie skojarzy i bedzie "to ty zalozylas ten temat na kafe?" nadaje sie to juz na psychiatre,czy poczekać, aż w lodówce szpiegów bede widziec?

Gość zemsta pana gogi
hahahaha znam cię :classic_cool:

Gość dddatianensa
nie strasz, bo asz asz aszzzz mi serce podskoczylo :classic_cool:

Gość Olga9120129321
ja czasem tak mam wiec na wszelki wypadek zmieniam pewne imiona ,miasto itd

Gość dddatianensa
nie no zmiana wieku, imion, miast to podstawa. jednak w dosyc charakterystycznej syt, moga cie skojarzyc :o

Gość ergr333424
dziewczyno - przecież teraz trwa powszechne szpiegowanie przez internet. Ludzie( twoi sąsiedzi, znajomi, ludzie z pracy) mają program którym mogą sprawdzić po linku na kafe kto założył dany temat, mogą sprawdzać co robisz w necie znając twój adres zamieszkania etc.... Pisałem tu na kafeterii wielokrotnie o tym szpiegowaniu przez internet. X X Przy użyciu tego programu osoba z Poznania może podglądać osobę z Rzeszowa albo odwrotnie bo ten soft przeszukuję bazę każdego dostawcy neta. To jest tajna sprawa i mało kto ci się do tego przyzna ale to podglądanie trwa od wielu lat. X X Od niedawna jestem w nowej pracy - mieszkam od miejsca pracy 45kilometrów i ludzie z pracy cały czas widzą co robię w domu przez internet( mimo że niektórzy z nich mieszkają daleko ode mnie - nawet 100km)

Gość dddatianensa
to czemu jakos jeszcze do mnie ten program nie dotarl i sobie nie szpieguje? :D jakies to tajne stowarzyszenie? :P

Gość ergr333424
to działa we wszystkich miastach - spotkałem ludzi którzy się tym zajmują. Oni się do tego nie przyznają. U mnie na wiosce tez mają ten program - mają go min. ludzie ze straży pożarnej...ale nikt ci się do tego nie przyzna bo to jest tajne. A ci co się tym zajmują mają zakaz mówienia o tym. X X Problem w tym że ci ludzie nie umieją się z tym kryć i wystarczy napisać coś na necie, podpuścić ich i po tym można poznać że ktoś cię szpieguje. Ja tak dochodziłem do tego. X X U mnie w pracy też się nikt mi nie przyznał że to robi ale poznałem po ich zachowaniu, wypowiedziach( czasami bardzo niepozornych, ulotnych) że to robią.

Gość dddatianensa
to ciekawe, bo ja w policji pracuje i nikogo prywatnie sobie nie szpiegujemy.

Gość ergr333424
Zdziwiła byś się jak szybko wracało do mnie to co robiłem w necie od ludzi z pracy: X X Podam bardzo niepozorny przykład: X Kiedyś na necie oglądałem filmiki z "karate kyokushin" i na drugi dzień jak poszedłem do pracy to kolega z pracy zaczął opowiadać jak to dwóch kierowców busa zaczęło = się kłócić i mało się nie pobili. Po jego gatce zacząłem przeczuwać że mnie szpiegują. X Kiedyś też na youtube oglądałem nowego lexiona i ten kumpel z pracy jakiś czas po tym zaczął ze mną coś mówić o kombajnach, że nowy lexion jest taki i taki.... Po tym byłem na 100% pewny że mnie szpieguję..... X To tylko mały przykład - wiele ludzi z pracy tak wykryłem. Czasami jakiś zwrot użyty na forum internetowym a potem w rozmowie, ulotne spojrzenie, ulotne podniecie w rozmowie....i można poznać kto cię podgląda.

Gość ergr333424
trudno mi to wszystko opisać ale po ludziach można poznać że cię szpiegują....po prostu to czuć....

Gość dddatianensa
dać ci namiar na dobrego psychiatre?

Gość ergr333424
nie potrzebują psychiatry - poznałem wielu ludzi którzy się tym zajmują...nie chcieli się przyznać....ci co twierdzą że potrzebuję psychiatry po prostu się czegoś boją.... X Ja potrafię rozpoznać że ktoś mnie szpieguję nawet po tym jak ktoś na mnie spojrzy. A najzabawniej jest wtedy właśnie gdy ci co szpiegują myślą że TY nie wiesz że oni to robią i wtedy zaczynają się podniecać....ja to wyłapuję i wiem kto mnie podgląda. X Mam super intuicję - kobiecą intuicję...jestem 11.. "Individuals with the Life Path number 11 are very intuitive, in fact it is the most intuitive of all numbers.

Gość ergr333424
dla mnie wykrywanie ludzi którzy się tym zajmują to zabawa - a doświadczenie mam spore.

Gość ja nie musze sie
ja nie musze sie ukrywac mnie i tak wszyscy znaja......

Gość ja nie musze sie
tylko chyba malo kto lubi......

Gość ergr333424
ludzie nie potrafię się z tym kryć bo za bardzo się podniecają, zapominają pewne fakty które ja kojarzę i pięknie łączę w całość.

Gość dddatianensa
a nie uwazasz ze ludzie maja generalnie ciekawsze zajecia nic interesowanie sie twoim zyciem 24h/dobe?

Gość er453242
niektórzy rzeczywiście nie mają się czym zając tylko podglądają co robią inni...a jak mają to godzinami zbierają maleńkie kuleczki które rozsypały im się na podłogę z doniczki - bo nie chcę im się podlać kwiatka.

Gość er334342
to jest naprawdę śmieszna sprawa z tym szpiegowaniem - to ukrywanie, podchodzenie....itp. Ludzie nie potrafią tego ukryć....bo po tych co szpiegują to widać...widać to najbardziej po ich podnieceniu że nad kimś mogą dominować....że mogą potajemnie poznawać sekrety cudzego życia....dzięki internetowi.

Gość er334342
ludzie się z tym kryją. Pamiętam jak przyszedłem do nowej pracy i pewna Aska powiedziała do mnie - "Paweł my o tobie nic nie wiemy..." X A wiedzieli bo mieli adres mojego zamieszkania z CV które im wysłałem - dlatego wiedzieli już coś nie coś o mnie..Wiedzieli to co wyszpiegowali przez internet....A mimo to nie potrafili się przyznać......Ale czuć było w ich głosie podniecie...

Gość er334342
w zachowaniu ludzi którzy szpiegują jest coś "coś czego trudno wyrazić jednym opisem" coś co ich zdradza....I każdy po pewnym czasie to wyczuję.

Gość ergr333424
w dodatku ktos mi podlozyl ukryte kamery do mieszkania jak mnie nie bylo

Gość ergr333424
mojego sąsiada pies potrafi szukac przez internet zaginionych ludzi

Gość er334342
"w dodatku ktos mi podlozyl ukryte kamery do mieszkania jak mnie nie bylo mojego sąsiada pies potrafi szukac przez internet zaginionych ludzi" X to był podszyw ja tego nie napisałem.

pffff a ja się nie boję, wiele razy pisalam tyle szczególów ze moi znajomi od razy by wapdli na to kim jestem, a czego tutaj się bać, nie piszę niczego takie czego musiałabym się wstydzić, nawet jeśli pierdziele trzy po trzy to co w tym takiego ?? przciez to normalka. wygląda mi na to że większość z was to pozoranci, udajecie kogoś kim nie jestescie a na kafe wychodzi z was natura.

Gość fvsgedgedgtet
a malo tu ludzi z podobnymi problemami?? tysiace ludzi miewa identyczne

Gość ergr333424
mój tato jest szpiegiem z krainy deszczowców, karramba