Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ASZaksladkaf

Mam 181cm wzrostu, dlaczego jestem taki niski? ;( Czuje sie jak krasnal

Polecane posty

Go艣膰 ASZaksladkaf

mam 24 lata i 181cm wzrsotu. Niby to ju偶 segmenty wysokiego wzrostu, a nawet wg nie kt贸rych podzia艂贸w wzrost bardzo wysoki (powy偶ej 178cm), ale ja mimo wszystko czuje sie jak jakis maluch, jak karze艂, wsz臋dzie gdzie otaczam sie ludzmi, gdzie spotykam ludzi, zawsze faceci s膮 wy偶si ode mnie. Nawet jak w kosciele stoje to wok贸艂 mnie same wielkoludy. 182 cm to niby najbardziej seksowny wzrost u faceta. T膮 seksownosc uzna艂y kobiety... http://www.oswieconykochanek.pl/blog/ciekawostki/seksowny-wzrost-wedlug-kobiet/ Niby 艂apie si臋 w tym przedziale, brakuje mi tylko 1cm, ale czuje sie niski, nigdy nie mam jakiejs przewagi nad rozm贸wc膮 czy otaczaj膮cymi mnie ludzmi, zawsze sie czuje jak dupa taka, jak jakis krasnal ma艂y. Dziewczyny a dla was jak to wygl膮da? 181cm wzrostu jest ok czy kurdupel?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nbkjkjkjkjj
nie przesadzaj, 艣redni wzrost facet贸w w Polsce to 176 wi臋c jeste艣 w miare wysoki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nbkjkjkjkjj
.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Heheh
Mam 150 cm wzrostu, dlaczego jestem taki wysoki? Czuj臋 si臋 jak olbrzym :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ASZaksladkaf
Ja nawet nawet wpadam na same kobiety wysokie. Wszystkie moje dotychczasowe zwi膮zki to wlasnie z kobietami. Jak jeszcze szpilki za艂o偶y艂y to juz wog贸le by艂em jak karakan jaki艣 ;( Ostatnio pozna艂em dziewczyne 155cm wzrostu, ta by by艂a wr臋cz idealna do mnie, odkry艂em w sobie 偶e uwielbiam takie ma艂e drobniutkie kobietki. Wtedy czuje ze moge j膮 ochroni膰, ze zapewniam jej bezpieczenstwo. Wtedy fajnie wtapia si臋 w moje ramiona, jest taka fajna malu艣ka ;) m贸g艂bym na r臋kach ca艂e zycie nosi膰... Niestety ;( Okaza艂o sie ze ma艂e jest wredne i k艂amliwe... Szuka艂a su*a tylko przygody, po paru miesiach powiedzia艂a mi 偶e ma m臋偶a i 偶e tylko on sie dla niej liczy... ;( FAK!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sggl;lh
ja mam 180 i te偶 czuje si臋 niski.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prorok z Mokotowa
Ja mam 182 i bardzo mi pasuje, ani nie jestem niski, anie jako艣 specjalnie wysoki. Mam kumpla, kt贸ry ma 160 i to jest dopiero problem.

Udost臋pnij ten post

He he ja mam 162 cm wi臋c co ja mam powiedzie膰?? Ja to dopiero jestem kurdupelek, m贸j m臋偶u艣 ma 182 i jest dla mnie wielga艣nym cudownym misiaczkiem, mog臋 si臋 wtuli膰 i schowa膰 w jego ramionach przed ca艂ym 艣wiatem.... Masz 艣wietny wzrost....moje kole偶anki maj膮 facet贸w mierz膮cych zaledwie po 168 lub 170... Biedne nawet szpilek nie mog膮 za艂o偶y膰 bo by ich przeros艂y....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mariamagdalena2233
Ledwo odrastasz od ziemii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ASZaksladkaf
A s膮 jakie艣 艣rodki 偶eby jeszcze uro艣膰?

Udost臋pnij ten post

a co maja powiedziec ci ktorzy maja 170 albo i mniej ? szukam na sile problemow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pola3
chcialabym aby moj chlopak mial taki wzrost jak ty. Bo ja mam 174 i w szpilkach lubie chodzic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta,23
no to faktycznie starszny kurdupel jestes........buuu..wogole nie wstydzisz sie z domu wychodzic??? moze kup sobie jakies buty z ukrywanym obcasikiem jak ten maz Karli Bruni :D ja mam 177 cm,smigam codzien w szpielczkach.... i dla mnie prawidziwy facet to taki ktory ma minimum 192cm, ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ytjmnyhukiyki
dosc prymitywna prowokacja majac 181 cm jestes wysoki , koniec kropka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JestemZmiastaToWIDAC
Marta a dlaczego dla ciebie granica wzrostu prawdziwego m臋偶czyzny zaczyna si臋 akurat przy 192cm? Dlaczego to nie jest np. 191 lub 193

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdfgdfg
ja mam 185 i tez czuje sie niski zalezy przy kim stoje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MalyCialemWielkiDuchem
Ja tam mam 163cm wzrostu a i tak na mnie laski lec膮. Bo ja 偶em jest intelig臋tny i tym im imponuje. Lubie nawet sporo wy偶sze laski, 190 wzwy偶 to juz wog贸le. Jak stoimy do siebie brzuchami, albo sie tulimy to ja moge sobie wygodnie g艂ow膮 posmyrac po cysiach ;) Jeah! Uwielbiam byc niski!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam 179 cm wzrostu i z domu nie wychodz臋 :( boj臋 si臋 tych szydz膮cych spojrze艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Najwy偶szy ze 艣rednich
Mo偶e si臋 tylko tak wydawa膰 偶e jest si臋 niski jak si臋 troch臋 zgarbi i ten kto艣 co jest od 2-3 cm wy偶szy od ciebie wydaje si臋 jak by by艂 5-6 cm albo wi臋cej. Dlatego trzeba chodzi膰 wyprostowany przy takich r贸偶nych typach co si臋 wydaj膮 10 cm wy偶si od ciebie albo i wiencej a w 偶eczywisto艣ci s膮 wi臋kosi tylko o 5- 7cm albo mo偶e 3cm tylko . :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kronos123456
Hmm... na serio jeste艣 niski powiedzia艂bym ze dolega Ci karlowatosc :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sam mam 185 i cho膰 prawie ka偶demu patrz臋 na g艂ow臋 to czasem zdarza si臋 kto艣 wy偶szy ale nie popadam w taka paranoj臋. Podej偶ewam 偶e jakby艣 mia艂 190 te偶 by艣 narzeka艂 偶e dooko艂a sami 2-metrowcy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
181 i czujesz si臋 niski? Nale偶ysz do jakiego艣 klubu wysokich ? Przecie偶 艣rednia w PL to 175

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krasnal 2017
Kurde m贸j wzrost waha si臋 pomi臋dzy 178 a 180. Rano jest 180 dos艂ownie co do milimetra a wieczorem 178,5cm. Czuj臋 si臋 z***biscie niski. Nie wiem co mam robi膰, czuj臋 si臋 jak kurd**el przy go艣ciach typu 190+ . To strasznie poni偶aj膮ce uczucie by膰 ni偶szym od kogo艣. Nale偶y wzi膮膰 r贸wnie偶 pod uwag臋 fakt, i偶 dziewczyny w dzisiejszych czasach rosn膮 z***bi艣cie wysokie, cz臋sto po 175+. Mo偶e i laska o wzro艣cie 175 jest ni偶sza ale co to zmienia jak za艂o偶y szpilki 10 cm albo wi臋cej i ju偶 jestem pie****onym kar艂em. Moim marzeniem zawsze by艂o dorosn膮膰 do r贸wno 185cm. Nie chcia艂bym by膰 ani wy偶szy ani ni偶szy. My艣la艂em nawet nad operacj膮 wyd艂u偶ania n贸g. Jednak takie co艣 wi膮偶e si臋 z du偶ym ryzykiem i zagro偶eniem a jednak zdrowia nie chcia艂bym straci膰 dla paru centymetr贸w. Podsumowuj膮c niestety na to wygl膮da 偶e wszystkie krasnale takie jak ja albo ni偶sze , musz膮 zaakceptowa膰 to kim s膮. Nikt sobie wzrostu nie wybiera i jedyne do powiedzenia ma tu genetyka. Po prostu jestem kar艂em i nic tego nie zmieni. Dzi臋kuj臋 Bogu jednak za to 偶e nie mam tak z 170 albo mniej. Bo chyba ju偶 bym ze wstydu z domu nie wychodzi艂. Pozdrawiam wszystkich konus贸w takich jak ja, bo my kar艂y powinni艣my trzyma膰 si臋 razem :P

Udost臋pnij ten post