Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ASZaksladkaf

Mam 181cm wzrostu, dlaczego jestem taki niski? ;( Czuje sie jak krasnal

Polecane posty

Gość ASZaksladkaf

mam 24 lata i 181cm wzrsotu. Niby to już segmenty wysokiego wzrostu, a nawet wg nie których podziałów wzrost bardzo wysoki (powyżej 178cm), ale ja mimo wszystko czuje sie jak jakis maluch, jak karzeł, wszędzie gdzie otaczam sie ludzmi, gdzie spotykam ludzi, zawsze faceci są wyżsi ode mnie. Nawet jak w kosciele stoje to wokół mnie same wielkoludy. 182 cm to niby najbardziej seksowny wzrost u faceta. Tą seksownosc uznały kobiety... http://www.oswieconykochanek.pl/blog/ciekawostki/seksowny-wzrost-wedlug-kobiet/ Niby łapie się w tym przedziale, brakuje mi tylko 1cm, ale czuje sie niski, nigdy nie mam jakiejs przewagi nad rozmówcą czy otaczającymi mnie ludzmi, zawsze sie czuje jak dupa taka, jak jakis krasnal mały. Dziewczyny a dla was jak to wygląda? 181cm wzrostu jest ok czy kurdupel?

Gość nbkjkjkjkjj
nie przesadzaj, średni wzrost facetów w Polsce to 176 więc jesteś w miare wysoki

Gość nbkjkjkjkjj
.

Gość Heheh
Mam 150 cm wzrostu, dlaczego jestem taki wysoki? Czuję się jak olbrzym :(

Gość ASZaksladkaf
Ja nawet nawet wpadam na same kobiety wysokie. Wszystkie moje dotychczasowe związki to wlasnie z kobietami. Jak jeszcze szpilki założyły to juz wogóle byłem jak karakan jakiś ;( Ostatnio poznałem dziewczyne 155cm wzrostu, ta by była wręcz idealna do mnie, odkryłem w sobie że uwielbiam takie małe drobniutkie kobietki. Wtedy czuje ze moge ją ochronić, ze zapewniam jej bezpieczenstwo. Wtedy fajnie wtapia się w moje ramiona, jest taka fajna maluśka ;) mógłbym na rękach całe zycie nosić... Niestety ;( Okazało sie ze małe jest wredne i kłamliwe... Szukała su*a tylko przygody, po paru miesiach powiedziała mi że ma męża i że tylko on sie dla niej liczy... ;( FAK!

Gość sggl;lh
ja mam 180 i też czuje się niski.

Gość Prorok z Mokotowa
Ja mam 182 i bardzo mi pasuje, ani nie jestem niski, anie jakoś specjalnie wysoki. Mam kumpla, który ma 160 i to jest dopiero problem.

He he ja mam 162 cm więc co ja mam powiedzieć?? Ja to dopiero jestem kurdupelek, mój mężuś ma 182 i jest dla mnie wielgaśnym cudownym misiaczkiem, mogę się wtulić i schować w jego ramionach przed całym światem.... Masz świetny wzrost....moje koleżanki mają facetów mierzących zaledwie po 168 lub 170... Biedne nawet szpilek nie mogą założyć bo by ich przerosły....

Gość mariamagdalena2233
Ledwo odrastasz od ziemii

Gość ASZaksladkaf
A są jakieś środki żeby jeszcze urość?

a co maja powiedziec ci ktorzy maja 170 albo i mniej ? szukam na sile problemow

Gość pola3
chcialabym aby moj chlopak mial taki wzrost jak ty. Bo ja mam 174 i w szpilkach lubie chodzic

Gość Marta,23
no to faktycznie starszny kurdupel jestes........buuu..wogole nie wstydzisz sie z domu wychodzic??? moze kup sobie jakies buty z ukrywanym obcasikiem jak ten maz Karli Bruni :D ja mam 177 cm,smigam codzien w szpielczkach.... i dla mnie prawidziwy facet to taki ktory ma minimum 192cm, ;p

Gość ytjmnyhukiyki
dosc prymitywna prowokacja majac 181 cm jestes wysoki , koniec kropka

Gość JestemZmiastaToWIDAC
Marta a dlaczego dla ciebie granica wzrostu prawdziwego mężczyzny zaczyna się akurat przy 192cm? Dlaczego to nie jest np. 191 lub 193

Gość fdfgdfg
ja mam 185 i tez czuje sie niski zalezy przy kim stoje

Gość MalyCialemWielkiDuchem
Ja tam mam 163cm wzrostu a i tak na mnie laski lecą. Bo ja żem jest inteligętny i tym im imponuje. Lubie nawet sporo wyższe laski, 190 wzwyż to juz wogóle. Jak stoimy do siebie brzuchami, albo sie tulimy to ja moge sobie wygodnie głową posmyrac po cysiach ;) Jeah! Uwielbiam byc niski!

Gość gość
up

Gość gość
ja mam 179 cm wzrostu i z domu nie wychodzę :( boję się tych szydzących spojrzeń

Gość Najwyższy ze średnich
Może się tylko tak wydawać że jest się niski jak się trochę zgarbi i ten ktoś co jest od 2-3 cm wyższy od ciebie wydaje się jak by był 5-6 cm albo więcej. Dlatego trzeba chodzić wyprostowany przy takich różnych typach co się wydają 10 cm wyżsi od ciebie albo i wiencej a w żeczywistości są więkosi tylko o 5- 7cm albo może 3cm tylko . :D

Gość Kronos123456
Hmm... na serio jesteś niski powiedziałbym ze dolega Ci karlowatosc :D

Gość gość
Sam mam 185 i choć prawie każdemu patrzę na głowę to czasem zdarza się ktoś wyższy ale nie popadam w taka paranoję. Podejżewam że jakbyś miał 190 też byś narzekał że dookoła sami 2-metrowcy.

Gość gość
181 i czujesz się niski? Należysz do jakiegoś klubu wysokich ? Przecież średnia w PL to 175

Gość Krasnal 2017
Kurde mój wzrost waha się pomiędzy 178 a 180. Rano jest 180 dosłownie co do milimetra a wieczorem 178,5cm. Czuję się z***biscie niski. Nie wiem co mam robić, czuję się jak kurd**el przy gościach typu 190+ . To strasznie poniżające uczucie być niższym od kogoś. Należy wziąć również pod uwagę fakt, iż dziewczyny w dzisiejszych czasach rosną z***biście wysokie, często po 175+. Może i laska o wzroście 175 jest niższa ale co to zmienia jak założy szpilki 10 cm albo więcej i już jestem pie****onym karłem. Moim marzeniem zawsze było dorosnąć do równo 185cm. Nie chciałbym być ani wyższy ani niższy. Myślałem nawet nad operacją wydłużania nóg. Jednak takie coś wiąże się z dużym ryzykiem i zagrożeniem a jednak zdrowia nie chciałbym stracić dla paru centymetrów. Podsumowując niestety na to wygląda że wszystkie krasnale takie jak ja albo niższe , muszą zaakceptować to kim są. Nikt sobie wzrostu nie wybiera i jedyne do powiedzenia ma tu genetyka. Po prostu jestem karłem i nic tego nie zmieni. Dziękuję Bogu jednak za to że nie mam tak z 170 albo mniej. Bo chyba już bym ze wstydu z domu nie wychodził. Pozdrawiam wszystkich konusów takich jak ja, bo my karły powinniśmy trzymać się razem :P