Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paullina25

mam dobre 22 kg do zrucenia.

Polecane posty

Gość Paullina25

22 kg mam nadprogramowo, da się schudnąć bez głodzenia się? Paulina, 25 lat, sprawdzałem już dęte polegająca na ograniczaniu kalorii, chyba 1000 kcl się nazywała. Po doświadczeniach z nią, jestem co najwyżej sfrustrowana.... :( mam pytanie da się schudnąć bez głodzenia się?

no hm raczej tak ale napewno nie bd tak że cały czas bd najedzona... a ile ważysz?

Gość ciezarowka31
dieta 8 godzin plus dieta nielaczenia efekty murowane poczytaj

Gość szybkowolno
Jasne, ze da sie schudnac, bez glodzenia sie. JA stosowalam kiedys diete 1000-1200 kcal i schudlam 10kg dosc szybko. Najwazniejsze, zebys podeszla do diety racjonalnie. Poczytaj o komponowaniu posilkow. Jedz sniadanie, zmniejsz porcje obiadowa, nie podjadaj, ruszaj sie i kilogramy same bede lecialy.

Gość szybkowolno
A zapomnialam dodac, ze na diecie 1000-1200 kcal w ogole nie chodzilam glodna. Czasami nawet rezygnowalam z ostatniego posilku, bo bylam najedzona,

Gość yio
Kobieto! Mamy święta a ty głowę zawracasz sobie jakimiś kilkoma zbędnymi kilogramami. Nie myśl teraz o tym. Pomyślisz po świętach. A teraz delektuj się tym co masz na stole, nie żałuj sobie.

Gość lola355
hm... bez diety może być ciężko, choć od miesiąca sprawdzam jedne ćwiczenia. Zauważyłam, że mimo iż ćwiczę niewiele, ale za do intensywnie i krótko trzy razy w tygodniu to spalam więcej, co widać po wadze i powoli także po mnie. Poczułam się lepiej od kiedy ćwiczę, o dziwo te http://tnij.org/u2sr ćwiczenia nieokazały się taką katorgą jak zazwyczaj to jest z siłownią. Nie mniej i tak zalecono mi drobne zmiany w diecie, na tyle drobne, że prawie tego nie zauważyłam.

Gość Paullina25
na samą myśl o tych pysznościach zaczynam czuć się winna, bo wiem, że zaraz za dużo zjem. (a właściwie już pochłonęłam pół brytfanki ciasta, trzy sałatki....) wiem, że tak nie można... niecierpkie świat :( jestem otwarta na propozycje....

Gość sztukmistrzyni
to myśl o tym, jak się czujesz gdy jesteś już najedzona i zauważ że to jest już teraz ;)