Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety nic nie potrafią :\

Czytając to forum dochodzę do wniosku że współczesne kobiety są bardzo głupie.

Polecane posty

Mamy XXI wiek, wiedza o antykoncepcji ogromna,a tu co i rusz temat-czy jestem w ciąży bo partner strzelił mi spermą koło ucha :O Następne agentki to te samotne mamusie :O znały chłopa 2 miesiące i już są z nim w ciąży :O oczywiście nieplanowanej a przecież się zabezpieczały :O Czy dzisiejsze młode dziewczyny naprawdę są aż tak głupie? Zaznaczę że też nie jestem emerytką-mam 36lat,ale jak czytam co te 20 latki wypisują,to się zastanawiam czy taka jedna ma 25 czy może raczej 15lat? A może jeszcze mniej? Rozwój umysłowy nie nadąża za fizycznym :O W życiu codziennym nie mam styczności z takimi osobami-poza córką sąsiadów która pierwsze dziecko urodziła w gimnazjum, teraz ma 24 lata i 3 dzieci z chłopakiem z którym regularnie się schodzi i rozchodzi-sąsiedzi proszą mojego męża o przewożenie jej jak się wyprowadza i wprowadza-średnio raz na 2 miesiące :O Ale tutaj na forum aż się roi od takich dziewczyn. Gdzie instynkt samozachowawczy? Gdzie choć odrobina rozumu?

Gość inteligencja to ty
nie grzeszysz , Twoim zdaniem po co jest forum? zeby plotkowac o sasiadce? hehe dziewczyny nie wiedza - to pytaja kazdy ma takie prawo i kazda z nas trafila tu bo czegos nie wiedziala i szukala pomocy wiec nie pierdziel tu :)

Gość o dobrze napisanee!
nie udawaj inteligentniejszej niz jestes :)

Gość Ojciec pokrywa POŁOWĘ KOSZTÓW!
To zanim da dupy niech najpierw się zorientuje od czego można zajść w ciążę :O a już te samotne to są faktycznie the best! jak ta co założyła teraz temat. bezrobotna studentka w nieplanowanej ciąży z praktycznie obcym facetem :O autorka ma rację!Ale bym do tej grupy dorzuciła jeszcze staraczki co dwie godziny po przytulanku przy owulce robią test i mają objawy 7miesiąca ciąży :O

Można na forum pytać o różne rzeczy ale litości skąd internautka po drugiej stronie ma wiedzieć czy ktoś jest w ciąży ???? Powróżyć w magicznej kuli?

Gość po pierwsze ja tez zasżłam w
nieplanowaną ciążę mimo zabezpieczania się- mam 30 lat i cóz po wielu latach zabezpieczania stało się. Po drugie dlaczego obrażasz kobiety, które zaliczyły wpadkę? albo, że w ogole uprawiały seks? A facet to co? niewiniątko? został wykorzystany przez kobietę? to właśnie facet jest chamem i dupkiem, bo kobieta jest fajna, ale jak zasżła w ciążę to facet sie ulatnia i kobieta zostaje sama z "problemem" - mówie tu o facetach tych samotnych matek. ale to te dziewczyny sa winne a facet niewinny... gratuluje chamskiego myślenia autorko. No i Ty na pewno czekałaś z seksem do ślubu

Gość kasssiiiiiiiaaa
zgadzam się! patrz topic na tapecie aktualnie: "samotna matka" dwa miesiące chodziła z facetem i już jest w ciązy, tatuś juz ma jedno dziecko nieślubne i alimenty... na co ona liczyła??? ze tym razem bedzie inaczej??? facet byłby dla mnie podejrzany długo a ona co robi sobie z nim??? dziecko na dzięn dobry!!! oczywiście juz jest sama, bez faceta, bez pracy, bez wykształcenia

A to przepraszam kto im takiego dupka znalazł? każdy sobie sam wybiera partnera. Nie czekałam z seksem do ślubu,ale nie szłam do łóżka po 2miesiącach znajomości i nie wpadłam z byle kim :O zaszłam w planowaną ciążę z mężem-mężczyzną którego dobrze znałam i kochałam,a nie z jakimś przypadkowym patałachem który jak tylko dowie się o ciąży znika. nie bronię facetów,ale właśnie dlatego,że kobieta zostaje z "problemem" to powinna być odpowiedzialna i myśleć za dwoje!

Gość flegma ciągle
te pytania o ciąże sa naprawde wnerwiające. Skoro gin nie widzi ciąży, test pokazuje wynik negatywny to czy my jesteśmy wróżkami? ale akurat o wpadkach mam nieokreslone zdanie. Zauroczona/zakochana kobieta robi czasem głupoty. Np. moja kolezanka lat 29! zawsze bardzo rozsądna itp wprost zgłupiała po poznaniu pewnego chłopaka - seks po miesiącu znajomości i to bez zabezpieczenia!! nawet o ciąży wspominała bo ten chłopak tez by chciał mieć dziecko...a nawet nie powiedzial jej że ja kocha...masakra. Ile razy ja z nia rozmawiałam ale nic do niej nie dociera. Po prostu jej nie poznaję. Myśle, że już tak długo szuka tej drugiej połówki, że teraz to...nie wiem....nie wiem sama zgłupiała po prostu bo innego wytłumaczenia nie widzę. Kobiety po prostu czesto chca byc kochane i dlatego robią rózne głupoty

Ale to niech jedna z drugą przyzna że głupotę zrobiła i poniesie konsekwencje,a nie płacze jak to facet się zmienił jak ona zaszła w ciążę,bo wcześniej taki nie był! no fakt przez 2miesiące spotykania się raz na kilka dni mogła się super przekonać jaki on jest :O