Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Czy znacie bezrobotnych, którzy są z super kobietami?

Polecane posty

Albo takich pracujących w fabryce np.? Którzy są z kobietami na wysokim poziomie urody, inteligencji, kultury.

Gość buahhaaha
że co?

Nie jestem tepa, luzer napisał, o takich pracujacych też w fabryce, więc zanim kogoś obdarzysz inwektywami, sam przeczytaj, albo przyznaj, żeś tępy :)

Gość viki022
Moja przyjaciółka- ładna dziewczyna z dobrego i dość bogatego domu, jest z chłopakiem bez stałej pracy z patologicznej rodziny.

Gość Puuki
"Dokładniej facet po zawodówce, ze wsi i ma żoną, która ma doktorat i pracuje na UJ. Da się? " X X Pewnie jest bardzo brzydka

Mój kolega z liceum nie zdał matury tak jak ja (co prawda tylko z 1 przedmiotu ale nie zamierza zdawać w tym) i zajmuje się głównie imprezami w Krakowie, obraca się wśród atrakcyjnych lasek. Tylko że on był przez całą szkołę celebrytą.

Gość viki022
Akurat szkoła ma się nijak do zarobków, mój facet nie ma matury,a świetnie zarabia,natomiast znam mnóstwo osób po studiach,które zapierdalają za 1500 zł.

Ja znam.Ona wlasna dzialalnosc i z zamoznego domu a on wieczny leser.Nie pracuje bo mu sie nie chce tylko sciemnia ze jej pomaga.Malo tego bo fach ma - tylko len.

Gość woamn jest zajebista laska
ale pewnie juz zajeta :O:D

woamn jest zajebista laska Dziękuję, wszystko kwestia gustu. :) Luzer, bezrobotny tez ma szanse na fajna laskę, kwestia tego czy chce pracować czy nie.

Ja mam pomysły na ciekawą pracę, zobaczymy, muszę się francuskiego uczyć. Ostatnio ładnie zasuwam, nauczycielka jest w szoku. Odpowiadam jej jak z karabinu. A druga ważna rzecz to jest bycie na podobnym poziomie. Przecież trzeba sie dogadać w związku, łapać swoje żarty itp. Ja nie mam wyższego, ale jestem na wysokim poziomie, czytałem klasykę literatury, oglądałem dobre filmy. Wiele osób po studiach jest na znacznie niższym poziomie kulturalnym. Moi rodzice są po studiach, w dzieciństwie obracałem się w inteligenckich domach. Moje koleżanki, koledzy są dziś po architekturze, ekonomii, kulturoznawstwie. Także tu nie będzie problemu z inteligentną kobietą.

looooser czesc 🖐️ ja tez chcial bym nauczyc sie pewnego jezyka :) zapisales sie na jakis kurs ?

Muszę w końcu trafić na taką super trzydziestkę-czterdziechę wolną. ;) Bo mam pecha i ciągle są mężatkami. ;)

🖐️ I przy okazji Wesołych Świąt wszystkim! ­ Ja chodzę na indywidualne lekcje do nauczycielki. Pewnie zapisz się na kurs, albo do jakiejś nauczycielki. Będziesz miał fajne zajęcie i wyjście do ludzi. Na jaki język?

looooser Wesołych Śwjąt rowniesz ci zycze :) x sluchaj moze tak zrobie albo na jakis kurs albo jakas nauczycielke ale powiedz chodzisz czy ona przychodzi do ciebie ?

Ja chodzę do niej. Taniej, przejedziesz się i ona się zajmie przygotowaniem domu, zobaczysz coś nowego. Takie kobiety mi się się podobają, ale zobaczymy w kim się zakocham. Poza tym one wydają mi się fajniejsze, wychowane w innych czasach, ale pewnie jakieś młode, fajne dziewczyny też są.