Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bólowa ja

dziwny ból głowy ?

Polecane posty

Gość bólowa ja

pare miesięcy temu, po bardzo dużym wysiłku intelektualnym poczułam ból głowy, ale dośc nietypowy, taki jakby "w środku głowy". odebrałam to jako wynik tego kilkudniowego intensywnego napięcia i ciągłego wysiłku. tak miaąłm od czasu do czasu przez kilka dni, aż minęło. i teraz znowu mnie dopadło. tylko teraz to roszke inaczej wyglada. to nawet teraz nie jest bol, tylko takie jakby uczucie, takiej tkliwosci wewnatrz glowy w jednym miejscu. mniej wiecej na srodku glowy, blizej prawej lub lewej strony. w nocy jak poloze sie na poziomo jest to takie pulsowanie. jak pisze, nie jest to bol, takio takie bardziej wnerwiajace uczucie. co to moze byc?

Gość bólowa ja
??

Gość bez[pieczniki ci się przepalił
a na serio to pewnie napięciowy ból głowy, wynik stresu, też tak miewam gdy się bardzo schizuję przez dłuższy okres "czasu"

Gość trendiMax
też czasem mam takie dziwne kłócia w środku czaszki , byłem na USG czaszki ale niczego nie wykryto , pogadaj z neurologiem ale moim zdaniem to jest efekt pamięciowy , coś się zdarzyło, coś było denerwującego, jakiś stres i głowa jest spięta i napięte mięśnie i nie potrafimy się rozluźnić , siedzą w nas jakieś emocje , nie wiemy jak to wywalić ten efekt pamięciowy , moim zdaniem, tylko pozytywnym nastawieniem i optymizmem można się tego pozbyć, czasem jest handra, że aż w gardle ściska albo żal do ludzi, to może być to, więc nastaw się optymistycznie jakiś kabaret aby się pośmiać lub fajna relaksująca muzyka, musi odpuścić to napięcie mięśni i głowy

Gość posejdonja
nie zaszkodzi się przebadać głowa to nie żarty może to nic poważnego ale lepiej spać spokojnie jeśli nic nie wykaże można próbować co dusza zapragnie.