Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BARDZO WAŻNE

PRZESYŁKA

Polecane posty

Gość BARDZO WAŻNE

Hej, słuchajcie mam bardzo ważne pytanie, a w zasadzie kilka pytań, dotyczących jednej paczki. 1) Czy jest możliwe, aby na paczce nie pisać nadawcy owej paczki? ( chodzi o to, że w moim domu nie wiedzą, że wysyłam paczkę i nie chcę, aby w razie komplikacji wróciła do mnie) 2) czy może być ona zawinięta w biały papier od drukarki posklejany taśmą ( brązową ) 3) ile dni idzie paczka priorytetowa? Bardzo proszę o rzetelną odpowiedź, z góry dziekuję ! ;)

Gość chcesz wyslac anonima?:D
1. nie wiem - napisz maran pazdzioch wroclaw jka bedzie trzeba 2. moze byc, byle by byla dobrze zabezpieczona i stabilna 3. powinna byc nastepnego (max2) dnia po wyslaniu u adresata

z paczką możesz zrobić wszystko :) abyś podał adres odbiorcy i za nią zapłacił.Poczta nie wnika to jak ona wygląda .

Gość BARDZO WAŻNE
adresat paczki wie o tym, że ją dostanie, natomiast nie chcę pisać adresata, z powodów podanych powyżej :) dziękuję :) chodzi mi głównie o to, czy bez podania jakichkolwiek danych adresata przyjmą ją na poczcie

Gość paczka ekonomiczna pocztaPL
włozyc w zwykły czarny worek moze byc taki od smieci ale nowy nie podarty wkładasz swoja zawartosc zawijasz i obwiazujesz podwójna ciemna tasma klejaca ale wokoło wielel razy tansze niz pudło i bardziej poreczne

Gość BARDZO WAŻNE
zawartość mojej paczki jest szklana, więc opakowanie jest twarde, jest w kartonie, z tym, że są święta i nie ma jak kupić papieru pakowego, a szukam już dłuższy czas przed świętami, więc wpadłem na pomysł, że okleję paczkę papierem ksero od drukarki ( białym ) i posklejam paczkę, tylko gdzieś czytałem, że mogą się do tego przyczepić w okienku na poczcie

Gość paczka ekonomiczna pocztaPL
opakowujesz w folie z bombelkami dwa razy potem worek i tasma

Gość BARDZO WAŻNE
okej, dziękuję, a wiesz coś odnośnie tego, czy jest szansa nie wpisywania nadawcy? czy bez tego nie przyjmą przesyłki na poczcie?

Gość sa rózne usługi na
poczcie moze i bez nadawcy przyjma ale nie bedzie potwierdzenia dla ciebie ze przesyłke otrzyma adresat jak nie chcesz nadawcy to moze firma kurierska albo goniec

Gość na druku chyba musisz
podac dane nadawcy tak i się wydaje

Gość BARDZO WAŻNE
a czy opłata przesyłkowa poczty polskiej a kurierskiej się różni?

Gość kurier jest drozszy nieco
goniec znacznie

Gość BARDZO WAŻNE
kurczę, dzięki mega za odpowiedź. mam nadzieję, że tradycyjnie na poczcie przyjmą paczkę bez wpisywania danych nadawcy, dzięki jeszcze raz za wszystkie odpowiedzi :)