Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda dwudzietka

możliwa zdrada?

Polecane posty

Gość młoda dwudzietka

Mieszkamy razem od pół roku, on jest 6 lat starszy. Ostatnio po pijaku wygadał się że po pracy(po drugiej zmianie, godzina ok 23) jakaś koleżanka z pracy zaprosiła go na piwo. Dla mnie to oczywista propozycja, lecz on odmówił, w co mu wierzę bo po pracy akurat wraca zawsze do domu. Lecz zastanawiam się czy coś mi nie umknęło i nie podkusiło go do zdrady....

Gość Heniu
Właśnie dlatego im mniej babie powiesz, tym lepiej. Moje czasem nawet nie znały mojego nazwiska ani miejsca zamieszkania. Rekordowo dwa lata chodziłem z dziewczyną i wiedziała tylko jak mam na imię i że pracuję w firmie budowlanej :) A o ile mniej problemów przez to miałem. Oczywiście burzyła się czasami, próbowała dociekać, pytała się dlaczego jej nie zaproszę do domu rodziców itp. Ale zawsze coś się wymyśliło by uniknąć babskiej wścibskości i drążenia d..y. A tak wracając do problemu: może po prostu czuje się nieatrakcyjny i dlatego tak gada. Chce, żebyś była trochę zazdrosna i starała się o niego. Albo jest głupi - chociaż sądząc po temacie, to raczej Tobie brakuje pomyślunku :)

Gość młoda dwudzietka
Dlaczego to mi brakuje do pomyślunku? Nie robiłam mu z tego żadnych wyrzutów. Ba! nawet sowicie wynagrodziłam za taką uczciwość

Wzmożona czujność jest ok. Kontrolowana i nieduża zazdrość jest ok. Jeśli nie wpadasz w panikę i nie atakujesz go tylko trochę dokładnie obserwujesz to jest OK. Jeśli umiesz spokojnie rozmawiać, zagadaj tą koleżankę i popatrz jej w oczy - może to coś ci powie.

Gość młoda dwudzietka
Niestety nie wiem nawet kto to jest, w luźnej rozmowie w której nie okazywałam żadnych pretensji nie wyjawił mi jak ma ona na imię. Nie rzucam się na niego i nie dręczę swoimi zazdrościami ponieważ wiem że to tylko wywoła niepotrzebny konflikt

Gość młoda dwudzietka
Już nikt się nie wypowie?