Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MegaPrzystojniacha28

Jestem mega przystojny i jestem dla was nagrodą!

Polecane posty

Nigdy nie musiałem latać za dziewczynami. To zawsze one musiały sie o mnie starać a ja tylko przebieram :) Jestem dla was panienki Nagrodą! Nie łatwo mnie zdobyć. Moze również dlatego tak na mnie lecą?

Gość Olivka09
Mam tak samo, z tą różnicą że to ty byś latał za mną a nie odwrotnie, jak pies :D

Gość nagroda ktora kazda moze miec
bo skoro ona lata i a ty tylko przebierasz, to zadna nagroda, frajerze.

Właśnie o to chodzi że ja nie wiem jak to jest jak sie lata za laskami. Nigdy nie musiałem tego robić. Jak mam ochote na jednonocną 'jednorazówke' to się ładnie uśmiechne, lekko uchyle koszule prezentując kaloryfer, puszcze oczko i już laska moja :) żadna mi sie nie oprze. A jak jeszcze zmysłowym głosem wymrucze jakis komplemencik to głupia laska od razu ma mokro i nogi miękkie :) Jak ja to kocham, zmieniac was jak rękawiczki i łamać serducha :) ps. A faceci co latają za babami jak psy to nie są wogóle faceci! To pizdy wołowe! Jak tak można dać sobą pomiatać. Laska musi znac swoje miejsce. To ona musi za mną latać. To ja jestem dla niej nagrodą!

Gość Olivka09
Ja też nigdy nie latałam za facetami. Bo nie jestem latawicą :D A jak mi się ktoś wyjątkowo podoba to robię PSTRYK i jest mój. Żadne uganianie się. A te psy na baby to mnie tylko śmieszą. Ale lepiej mieć powodzenie w życiu niż jego brak, to byłoby mocno frustrujące. Z drugiej storny ciężko wytrwać w jednym związku, kiedy ma się szczęście do super facetów, czasami ciężko się oprzeć.

Gość Olivka09
Powodzenie o głupich lasek? Mnie by to frustrowało, a ty zadowolony, czyżby imbecyl?

Gość Tak jest kuźwa
Niech szmaty znają swoje miejsce w szeregu. Przeciez to laski klęczą przed nami jak pieski robiąc loda. Nawet Bóg dał mężczyźnie kobiete żeby mu usługiwała, latała za nim, ubóstwiała. A jak będzie sie dostatecznie starała to może facet z wielkiej dobroci serca pozwoli jej zrobić loda!

Oliwka dla mnie nie ważne czy mądra czy głupia, ważne że zaliczona i odchaczona :) A jeśli mi wystarcza lekko ją zaintrygować, puscic oczko, pogładzic sie poklacie odkrywając niby nie chcący kaloryfer I one juz są mokre i moje no to faktycznie są głupie i łatwe. No ale potrafie je zrozumieć bo mi sie nie idzie oprzeć. Nie ma takiej laski której bym nie wyrwał :) nawet ty Oliwko byś latała za mną jak suczka... :)

Gość Frajerze czytam i nie wierze
A ty na stojąco liżesz jak pies cipkę :D

Gość Frajerze czytam i nie wierze
Z dobroci nasram co na klatkę piersiową :D To pisałam Ja- Olivka

Gość Olivka09
A ty za mną jak pies, możemy sobie przybić piątkę. Fajny brzydal jeszcze by przeszedł u mnie, ale piękny, uroczy kutas, z iq poniżej normy, nie ma mowy :D Nawet ta norma zbytnio nie podnieca :P

Olivka ja się nigdy nie zniże do tego poziomu żeby babie pizde lizać. Nie będa nie wolnikiem baby ani jej pieskiem. NEVER! To JA Jestem dla was panem!

Gość Olivka09
Dla mnie jesteś zwyczajnym kutasem, ratuje cię jedynie dobry język, żeby zrobić mi zajebistą minetkę, ale widzę że tego nie potrafisz. Ciesz się swoim powodzeniem i ruchaj śmiało naiwne debilki, ważne żeby były ładne a ich cipki bez skrzydeł, bo chodzi o to żebyś nie odleciał :D Mam nadzieję że się nie gniewasz, troche przesadzilismy z zartami a juz na pewno Ja ;-)

Gość brzydki ale inteligentny
Urodę dostałeś ale na rozum zabrakło już miejsca :)

brzydkialeinteligentny I tak Cie boli to że to ja wyrywam i bzykam laski, a ty wciąż naiwnie myślisz ze polecą na twoją "niby" inteligencje ;) A każdy dobrze wie ze laski w dupie mają inteligencje, to jest tylko sranie w banie dla brzydali którzy sie tym podbudowują! Tylko wygląd sie liczy, lecą na mnie jak muchy do gnoju ;)

Gość panem???
chyba dla jakichs tepych blachar, ktore spokoje alkoholem beda miec na drugi dzien tylko mgliste wyobrazenie obciagania przystojniakowi :O dla prawdziwych kobiet jestes zwyklym manekinem, a jak minety nie zorbisz to do tego kiepskim kochankiem, ktoremu sie wydaje ze jak potrafi wsadzac jak byle dildo to cos znaczy :D

Awwww.... ;/ Żenada. Ty, piszący że jesteś mega przystojniakiem...no wlasnie :D Piszący - ludzie znający swoją wartośc nie muszą pisac o tym na forum :) Poprostu ją znają :) A czy jesteś taką nagrodą..no nie wiem :P Może i jesteś "taki sobie" ale nie tylko wygląd świadczy o czlowieku .. Bo może zapraszasz dziewczynę do drogiej restauracji na kolacje i wyjadasz jej z tależa paluszkami :D ha. Nie zdzwiwila bym się nic a nic :D

Gość Olivka09
Znają wartość ale dają upust brzydkiej próżności. Akurat kobiety bardzo lecą na inteligencję, nie ma nic gorszego od debila. Czy to faceta, czy kobiety. Wydymać można, jeśli świeże i zdrowe, ale to wszystko. Osobiście bym się nie brała za to ;D

Nom... Szkoda tylko że większosc tych "przystojniakow" z forum miała swój pierwszy raz z prostytutką, bo nic innego nie chcialo się "załapac" :P

A mi was żal dziewczyny. Bo jesteście tylko marny dodatkiem do Przecudownej istoty jaką jest mężczyzna ;) Macie mi służyć i być mi poddane. A ja sobie moge przebierać, mamić was, wykorzystywać, bzykać, łamać serduszka ;) Moge to wszystko robić bo nie jestem byle kim! Jestem MĘŻCZYZNĄ! A w kontaktach z laskami potrafie udawać bardzo inteligentną, miłą, wrażliwą osobę. Dopiero kopara im opada jak na drugi dzień gdy budzą się koło mnie puszczam im taką wiązanke że są w szoku. A ja się potem z nich tylko nabijam, że dały się nabrać na moje sztuczki puste naiwne dupodajki! Uwielbiam uprzedmiotawiać kobiety i jakby nie było świetnie mi to wychodzi hehe ;)

Ja swoją inteligencje posiadam. Zresztą papier potwierdzający członkostwo w MENSIE dobitnie to potwierdza :) Ja potrafie sie bardzo dobrze zachowac przy lasce. Jestem wtedy jak gentelmen z najwyzszej półki. Ta szarmancja, ten wdzięk, wrażliwosc, dobre serce, maniery jak z królewskiego dworu, do tego moja oszałamiająca uroda i laski są po prostu zachwycone. Mina im dopiero żednie jak rankiem dnia następnego kiedy dały juz dupy i zrobiły loda, mówie im jakie są puste i naiwne, że są moimi sukami które mają być na każde skinienie, są dla mnie jak papier toaletowy który wykorzystuje się raz i wyrzuca. Wtedy te ich opadnięte kopary i zawiedzione minki są dla mnie niesamowicie satysfakcjonujące! Uwielbiam je wykorzystywać i łamać serca :)

Gość Monika malusia
Uwielbiam takich silnych, stanowczych i pewnych siebie mężczyzn :) Chętnie bym sie z tobą umówiła i jestem pewna że zagoszcze w twoim sercu na dłużej...

Gość khakkiiii
No dobra, koniec pogawedek, dzieci spać! 🖐️