Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam pomocy81

gdzie ten okres?:(

Polecane posty

Gość szukam pomocy81

od ok 1.5tyg puchna mi nogi i rece,bola plecy na dole, doszedl lekki bol podbrzusza jak na okres, piersi bola- objawy okresowe ktorych nigdy wczesniej nie mialam, owilacja byla ok 10-12 marca, w czym problem-okres spoznia sie 5 dni, mam spirale, test dwa dni temu negatywny. miala ktoras z was podobna sytuacje? aha spiralka taka bez hormownow

no na pewo powinnaś się zgłosić do ginekologa bo być może źle założona

Gość szukam pomocy81
mam ja od pocz wrzesnia mialam usg kontrolne w grudniu i bylo dobrze, w pt probowalam sie dostac prywatnie ale sie nie udalo.

Gość szukam pomocy81
myszka-nie mam mocnych boli takie lekkie, martwi mnie ten brak okresu i ta opuchlizna najbardziej:( i zapomnialam, bole glowy tez sa. czy jezeli ta owulacja byla w okolicach 12marca i doszlo do zapolodnienia i udalo sie zagniezdzenie test pokazalby juz ciaze czy nie?

Gość szukam pomocy81
wypowie sie ktos jeszcze?

Gość szukam pomocy81
a biorac pod uwage ze owulacja sie przesujela a stosunek byl 12go tez test by pokazal ciaze?

niby testy potrafią wykryć 7dniową ciążę, ale na to nie liczyłabym wg moich obliczeń miałaś owulację 17stego a test powinine już wykazac ciążę

Gość szukam pomocy81
ost okres 1marca, cykle 25-27max dniowe sluz plodny od 10 marca ja glupieje juz co i kiedy:(

Gość gumbas
bylo nie dawac dupy i nie bylo by problemu,heh

Gość potrzebna pomoc81
kolejny test dzis i neg. dziwne rozowe planienie, nie przypomina to okresu, objawy wyzej opisane sie utrzymuja, chyba pozostaje mi lekarz:( tak sobie mysle od 19.03 bylam kilka dni w innym kraju, moze zmiana klimatu?

ja zawsze mialam regularny okres a ostatnio spoznil mi sie 2 tygodnie!! juz myslalam ze nie nadejdzie, oczywiscie wyniki 2 testow negatywne. Mysle ze nie jestes w ciazy testy sa bardzo czułe

Gość potrzebna pomoc81
tez tak mysle, jeden maluch wystarczy poki co ;) tylko jest to niepokojace..