Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Jestem dzisiaj rozepchana

Polecane posty

6 jajek w majonezie Zupa święconka Jajka w majonezie Babka piaskowa-ciasto Babka cytrynowa-ciasto Gruszkowiec-ciasto murzynkowe z gruszkami Czarny las-ciasto Jadzia-ciasto Tort Tiramisu-ciasto Murzynek Sałatka jarzynowa 5 kromek z boczkiem 5 kromek z bekonem 5 kromek z kiełbasą krakowską podsuszaną 5 kromek ze swojską kiełbasą 5 bułek hamburgerowych z salcesonem ambasador ciasto 3bit ciasto z wiśniami ciasto bezowe później dwie duże paczki chipsów do popicia pepsi a także lody truskawkowe. Kotlet schabowy,ziemniaki i kapusta zasmażana oraz zupa pomidorowa. Słodycze które święciałam: Kinderki, jajka niespodzianki, czekolada milka, czekolada alpen gold Pomarańcze, mandarynki, banany, jabłka, kiwi Kolacja: Sałatka jarzynowa i kanapki Oprócz tego picia: Kawa, herbata, gorąca czekolada, sok pomarńczowy, zbyszko grejpfruty, sprite, coca cola, pepsi itd :) Utyłam chyba 20 dk :)

Gość ja.cie.krece
Chwalisz się czy żalisz?

Gość mnmmnm309
przyda się espumisan

Gość t1t2
Przecież to jest niemożliwe żeby tyle zjeść :/ Nawet w święta...

Gość viki022
Możliwe,o ile to nie były całe ciasta tylko ich kawałki.

Gość chupacabrasde
pewnie wylądujesz w szpitalu na czyszczeniu żołądka

Gość eeeeeeee????????
Możliwe, jak się jest wypisującym durnoty trolem.

Gość t1t2
No ale 25 kawałków chleba plus 5 bułek hamburgerowych do tego z jakimś tłustym mięchem...i ta cała reszta

Gość Prorok z Bełchatowa
To ja: 2 x barszcz ze święconką 3 kanapki z szynką Trochę sałatki jarzynowej 10 kawałków ciast 1 piwo W tym roku zdecydowanie się nie obżeram, a teraz nawet troszkę głodny jestem, ale nic już nie będę jadł.

a co w tym takiego dziwnego. Od dziecka tylko jadłam, jedzenie to moja pasja. Poza tym nie wiem czy jutro coś wtrynie. A każdego ciasta wziełam po 3 kawałki.