Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 170 a szpilki!

170 cm a szpilki!

Polecane posty

Gość 170 a szpilki!

Mam 170 cm wzrostu.nie czuje sie wysoka ale chodze w plaskich butach na codzień. czy wolno mi ubrać buty na obcasie 10 cm? czy za duzo jak na dziewczyne?? Do ilu cm moge ubrać zeby nie wygladac jak żyrafa ? :/

Gość zalamana98888
ubieraj spokojnie, wysokie laski są zajebiste. pod warunkiem że jesteś szczupła : ile ważysz?

Gość viki022
Ubieraj, ja jestem 2-3 cm niższa i nosze bardzo wysokie obcasy.

Gość Marta,23
dokladnie tak........jesli wygldasz jak smok wawelski czy smok obibok...Wazysz 200 kg ,nie masz talli i nie potrafisz ladnie chodzic na obcasie...TO NIE ZAKLADAJ NIGDY SZPILEK!!!!........NATOmiast jesli masz ladną sylwetkę,proporcje,talię zgrabne nogi i potrafisz płynnie i kobieco chodzic -blisko udami i faluajc biodrami ........TO SMIALO ZAKALDAJ SZPIELCZKI:) tu wcale nie chodzi o twoj wzrost tylko o calą reszte ,czy te szpilki bedą wspolgrac z caloscią...:P Ja mam 177cm i nie znosze szpilek...ale codziennie chodze na wysokim koturnie:)

Gość 170 a szpilki!
59 kg.wysokie i szczuple wygladaja jak tyczki,jak patyki:/ ja mam sredni wzrost ale na wysokie obccasy nie bardzo.skrzaty po 159 cm moga nosic szpile.ja nie wiem a chciala bym bo są kobiece,sa sexi:(

Gość I tak powinno byc
Twoja sprawa co nie. :)

Gość Marta,23
żenuje mnie widok mlodej łądnej kobiety...PIEKNEJ,MODNIE UBRANEJ I ZADBANEJ.....i jak taka gizela nie umie chodzic na obcasie i sie osmiesza...(nie to ze szpilka,ale gruby obcas,koturn!!!)........wielkie slamazarne kroki,kolana zgiete jak czapla...uda dalko od siebie ,stopy tez....blee zamiast cwiczyc w domu przed lustrem ...to sie potyka o wlasne nogi

Gość Marta,23
noś sobie i 20 cm szpile......i sraj na to ze jestes tyczka:) wazna jest twoj postawa i DELIKATNY ,kobiecy chód...I NAJWAZNIEJSZE NIE GARB SIE:)

Gość 170 a szpilki!
no a jesli ktos ma askie biodra? ja jestem w ogole waska w tali bioderkach i ramionach

Gość 170 a szpilki!
*wąskie

Gość I tak powinno byc
Skrzatom nie wydluzaja sie nogi od szpilek. Jest wielu facetow, ktorym bardziej podobaja sie wysokie dziewczyny jesli o to pytasz. Prymitywy nie pojmuja tego jako, ze sa to prymitywy. Jak tak bardzo lubi sie male dziewczyny to nie jest dobrze, moze lepiej poszukac w przedszkolu, zakrawa to pod pedofilie ;) taka odpowiedz na hasla, ze wysokie to tyczki. Sa laski zgrabne i niezgrabne i niestety, wyzywanie kogos od zyraf nie upieksza :)

Gość fuckinam
co ty.max 5 cm obsacy.wiecej to bedziesz wygladala jak trans nie baba.trans w szlipach-

Gość I tak powinno byc
Czujesz sie jak wieza? Inne omamy / natrectwa tez masz? Wybierz sie do specjalisty, tylu ich jest.

Gość sukiihoro
no spoko.ty tyczka nie jesttes.wzrost masz sredni.,masa dziewczyn taki ma.ale z obcasami wysokimi nie przesadzaj:/

Gość I tak powinno byc
Trans w szpilach - piekna sie znalazla ;) tylko brzydkie baby interesuja sie czyims wzrostem i obuwiem. Kurwa mac. Nic tu po mnie.

Gość wojnazmoj
i tak powinno być : ma racje.ma 170 cm a na obcasach hmm bedzie miala z 178 troche duzo jak na babe :/

Gość Marta,23
gowno prawda........to wy jestescie kurduple....dziewczyna neich chodzi w jakich butach chce.......dlaczego modelki muszą miec minumum 175cm???? dlaczego zaden Guczi-Sruczi na przestrzeni 100 lat nie wymyslil ze idealem jest niska kobieta???he? ja smigam od 2 lat tylko na obcasach i preżę sie i nosze wysoko nos...i jakos kady sie z amną oglada jak za modelką anie monstrum:) wszsytko zalezy od twojego otoczenia.....moze gdzies na wsi bedziesz MONSTRUM....ALE W miatach jesli jestes zgrabna beda ci zazdroscic. to ze masz waskie ramiona to plus.....ale waskie bioderka ,buuuuuuu talia musi byc wyrazna...60 talia -90 bioderka.

hehe to ja chyba musze popracowac nad swoja "talia" ;p zamais jak modelka 90/60/90 mam 90/70/90 :P

Gość I tak powinno byc
Ja mam 169 i nosze szpile 12 cm, a na karku juz 46 wiosenek.

Gość 170 cm a szpilki!
170 to srednio w sam raz.takich dziewczyn wiele. sek w tym ze dodajac sobie z 8cm to juz troche duzo:/ Marta 23 ,ale ty mozesz byc ladna wiec sie za toba ogladaja.ja jestem waska w biodrach talii i ramionach i twarz mam przecietna.w plaskich butach sie nie wyrozniam. dziekuje bogu wogole ze nie jestem wyzsza.ten wzrost jest spox.tylko czy pasuja mi szpilki??

Marta, może dlatego, że ubranie na tych modelkach ma lezeć jak na wieszaku? A wychudzona kobieta 175 wygląda jak idealny wieszak :D Poza tym większośc projektantów mody to geje. Więc nie mów mi, że oni widzą w tych modelkach wysokich i chudych kobiecość.

Gość 170 cm a szpilki!
Marta,23 : mieszkam na wsi, tutaj ludzie sa wysocy.w klasie gimnazjum i liceum mialam wysokie dziewczyny.,to w miescie w bielsku bialej sa nizsi,nawet chlopaki.tyle ze wiekszosc dziewczyn w miescie chodzi w szpilkach

Gość mam do laryngologa
tez mi sie wydaje ze nie wliczajac starych wiesnarek mieszkancy wsi są wyżsi

Gość I tak powinno byc
Ale fakt, ze nie kazdej wysokiej pasuja szpilki z racji tego, ze moze wygladac jak transwestyta. Ale wiadomo, ze o tym sie nie mowi.

Gość niuejssna
glupoty gadacie, ja mam 170 cm wzrostu, waze 50 kg i mam szpilki nawet po 15 cm. Wiele razy faceci mi wtedy mowili ze mam boskie nogi. ale warunek jeden: trzeba miec proste a nie krzywe nogi

Gość Potrafie chodzć w szpilkach
robie to z gracją i nie sprawia mi to najmniejszej trudności,ale moja prawa stopa gdzieś na srodku od spodu zaczyna strasznie boleć kiedy je włożę na dłużej niz 30min. Podejżewam że to jakieś trwałe zwyrodnienie powstałe na wskutek chodzenia w niskiej jakości butach na wysokich szpilkach-zreszta zawsze miałam skórzane włoskie szpilki więc nie wiem czy zawiodła jakość czy ja poprostu nie powinnam szpilek nosić i tyle. Podobno powinno się zrobić komputerowe dobieranie wkładek ortopedychnych i wówczas możńa rozłożyć ciężar ciała(u każdego indywidualnie)nawet w szpilkach.