Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogini nilu

Moje ubrania smierdza domem babci

Polecane posty

Gość bogini nilu

Mieszkan u niej od 3 miesiecy bo musze i moje ubrania strasznie capia. Zaraz po wypraniu prawie nic nie czuc ale juz pod koniec dnia tak smierdza ze czuje je sama od siebie :( Jak sie pozbyc tego zapachu? To strasznie krepujace :( 2 pokojowe mieszkanie z 2 starcami ktorzy sie nie myja to pieklo. Na szczescie jestem tutaj ostatni tydzien

Gość ajdajm
Nic nie zrobisz jak mają grzyba w domu. Susz na świeżym powietrzu i częste pranie. Wiem jak capią niektóre starsze osoby ze wsi jak jadę BUSEM przez wieś to nieraz nos w busie urywa.

Gość leonardo to ile
szopen niedługo będziesz starcem capie zasrany, nie zapomnij o tym.

Gość Ale masz problem!
Często bywam u swojej Babci, prawie codziennie i nie czuję żeby śmierdziało; wręcz przeciwnie, wszystko u Babci lśni i pachnie.To wszystko zależy od człowieka.Moja Babcia kąpie się 2 razy dziennie, wietrzy mieszkania.Czy nie powinnaś pomóc swojej babci w sprzątaniu, a nie krytykujesz Ją!

Gość agfgag
No przez 3 miesiące, to pomogłaś wysprzątać i wywietrzyć dom dziadków. Moja babcia była straszna bałaganiara ale w ostatnich latach życia miała czysto w domu jak nigdy. Każdy kto wpadał z odwiedzinami, zaczynał od sprzątania. Wiadomo, że starszy człowiek nie ma siły na pewne rzeczy ale każdy lubi czysto i pachnąco. Trzeba pomagać starszym ludziom. Od kłapania dziobem na kafe się nie sprzątnie.