Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje się

Co się dzieje?

Polecane posty

Gość boje się

Dzisiejsza noc była najgorsza w moim życiu. Wczoraj poszłam spać o 23, bardzo mi się chciało spać. Około 3 lub 4 (nie miałam zamiaru sprawdzać) zbudziłam się, próbowałam przez godz. zasnąć ale bezskutecznie. Nagle stało się najgorsze-zaczęłam słyszeć dokładnie nad moim i brata pokojem (nad pokojem jest strych) straszne dźwięki (jak ktoś chodzi, przestawia meble, niszczy). Po pewnym czasie mój brat się budził, co sprawiło że dźwęki ustały. Po pewnym czasie a dokładnie o 5:54 (już było wtedy jasno, więc widziałam godz.) dźwięki powróciły, trwały dopóki nie zadzwonił budzik, czyli o 6. Wtedy też zbudził się brat, więc zapytałam go czy słyszał te dźwieki, odpowiedział przecząco. Dodam że ok 1 mies. temu słyszałam jak ktoś o 3 z minutami odśnieża, to napewno nie był ktoś z rodziny, bo są oni śpiochami (nawet teraz śpią) ani też nie sąsiedzi (sąsiedzi są zbyt daleko, jest między nami trawa, na której był dom, ale sę spalił). A przy pierwszym razie tych dźwięków to trwało ok. 10 min. Dodam że przed snem troche czytałam o duchach etc. Nie mam żadnych chorób psychicznych, to nie był sen, nie wymyślłam tego sobie. Umiem odróżniać fikcje od rzeczywistości. PS. sory za powtórzenia

Gość rferf
moze najpierw sprawdzcie czy nie macie jakichs zywych buszujacych po nocach lokatorów :)

Gość re_re kum kum
czego sie boisz? mosze tam pokutuje jakas dusza?

Gość boje się
@re_re kum kum właśnie boję się że to duch

Gość kaśka789 :)
Na pewno coś ci się nie przesłyszało? Czytałaś o duchach, więc pewnie byłaś nieźle przestraszona i skoro obudziłaś się w środku nocy to śniły ci się jakieś koszmary. Poza tym twój brat nic nie słyszał... Wczoraj dużo padało, może na strychu jest stary dach i zrobiła się jakaś dziura? Ale zakładam że coś ci się przyśniło/przesłyszało, naczytałaś się czegoś strasznego i teraz wyobraźnia płata ci figle. Lepiej nie czytać takich rzeczy bo potem człowiek ma schizy :) Idź z bratem na strych i sprawdź wszystko, meble pewnie będą stały tak jak stały...