Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie dziewczeeeeeeee

co zrobić??

Polecane posty

słuchajcie sprawa wygląda tak. Wczoraj powinnam dostać okres, a go nie mam... mam upławy takie żółto białe, poza tym momentami czuję w podbrzuszu że to powinno być to a nie jest. dzień przed spodziewaną miesiączką zrobiłam test, wyszedł negatywny. Natomiast chodzi o to, że jestem po odstawieniu tabletek. z partnerem jak się kochamy, to on,że tak powiem "dla smaku" na początku na chwilę bez prezerwatywy, później już zakłada. w weekend 15-17 marca kochaliśmy się. Mnie więcej w tym okresie miałam owulację. Tylko chodzi o taką bardzo beznadziejną sprawę. po weekendzie w poniedziałek Wracając z imprezy, brat koleżanki podwiózł mnie pod blok. W samochodzie ciepło zadziałało, więc alkohol mocniej dał się we znaki. Jak wysiadłam z samochodu to pamiętam tylko jak się zatrzymałam żeby napisać sms, a później niestety już nie pamiętam jak dotarłam na górę. Boję się że ktoś mógł to wykorzystać i mnie zgwałcić nie wiem co teraz zrobić, bo nawet moje osiedle nie jest monitorowane żeby w jakiś sposób to sprawdzić. Aczkolwiek wróciłam do domu ze wszystkim, tj portfelem, telefonami, kluczami do samochodu. Więc sądzę, że wtedy też ktoś mógłby to wykorzystać i mnie po prostu okraść. Od tego momentu minęły 2 tygodnie, a w dniu testu był to 12 dzień po tym nieszczęsnym zdarzeniu. Wydaje mi się, że test powinien już coś pokazać gdyby ewentualnie coś takiego nie daj Boże zaszło? a w weekend 22-24 marca też kochałam się z partnerem natomiast bez prezerwatywy trwało to już dłużej, aczkolwiek koniec z użyciem. Boję się powiedzieć partnerowi że byłam tak głupia, % i że nie pamiętam jak dotarłąm do domu, a najbardziej tego że ktoś mógł to wykorzystać..

Gość A MI SIĘ WYDAJE ŻE TA PANI
ty jesteś pierdolnięta wczoraj miałas okres dostać a już po forach histeryzujesz dziewczyno weź się ogarnij

ja nie histeryzuje tylko się zastanawiam nad tym, bo zawsze mam jak w zegarku.

Gość jnmkn
skoro odstawilas niedawno tabletki to przeciez organizm musi sie przestawic. okres mialas zawsze jak w zegarku dzieki tabletkom. jak na dniach nie dostaniesz to zrob znowu test. co do twojej teorii ze ktos mogl cie wykorzystac nie wiem co napisac. chyba mialabys jakies znaki na ciele? nie wiem ale wydaje mi sie to naciagane

Gość A MI SIĘ WYDAJE ŻE TA PANI
nigdy nie ma tak jak w zegarku kobieto nigdy pamiętałaś że czas przesuwaliśmy ? to ciekawe jak w zegarku .......

niestety to nie jest naciągane, ja po prostu tworzę scenariusze z racji mojego braku pamięci ;p wlasnie tez wydaje mi się ze nic się nie stało, zadnych znaków, nic na ciele nie mialam:) po prostu chciałam aby ktoś ocenił to jakimś trzeźwym okiem bo mnie się już głupoty czeipają... no odstawiłam tabletki ale we wrześniu, więc myślę, że już powinno być jako tako. a w zegarku? tak, ten sam dzień, ta sama pora.

Gość hakunamatatat
no madre to moze nie bylo ale mysle podobnie ze jesli by doszlo do jakiegos gwaltu to i na pewno do kradziezy, a slady na ciele bys miala, chociazby bol narządów a jesli nic nie mialas to mysle ze wszystko ok. czekaj cierpliwie na okres bo byc moze z tych nerwow ci sie spoznia.

Gość hbhjcfhjkl
nie bój nic

kobietki poradźcie cosik :(

Gość paniPaniZakochani
tez mysle ze jakby doszlo do gwaltu do zostalabys okradziona przy okazji

a do tego zaczęły mnie dziś boleć plecy a dokładniej takie kłucie;(

Gość dam ci dobra rade
idz do psychiatry

a to niby dlaczeggo? mam problem i mam nadzieję że ktoś pomoże mi to jakoś ocenić..

Gość Hihihihihi23
Ja rowniez odstawilam we wrzesniu tyle ze evre i ostatnio okres spoznil mi sie 3tyg. Ginekolog powiedziala ze to na pewno nie skutki evry, wiec nie wiem jak jest z tymi zmianami po tabsach...

zrobiłam dziś rano test, no na początku nic nie zauważyłam.później jak się przyjrzałam to jest taka bardzo bardzo niewidoczna prawie druga kreska, wiec chyba zle na samym poczatku odczytalam, wiec powtorze test pod koniec tygodnia.

dziewczyny:(

Gość upp
idź na beta hcg i będzie jasne

Dziewczyny poradźcie mi coś :( ja sie najbardziej boje tego że wracając do domu mogło się coś stać:( nie wiem jak powiedzieć o tym partnerowi :(

Nie bój się. Jeśli go nie zdradziłaś świadomie, a ktoś wykorzystał Twój stan to powinien to zrozumieć. Ale nie stresuj się, na pewno nic takiego się nie stało. Gdyby Cię ktoś napadł czy nawet w najgorszym przypadku zgwałcił to na pewno byś rano zauważyła, a raczej na pewno zostałabyś przy okazji okradziona:)

Gość vgrfbdecsxo
powiedz mu zrozumie

poradźcie coś błagam

Gość he he lolol
eh głupie dziewcze naprawde głupie upiło sie to paskudztwo i na gwałt czekało oups a tu gwałtu ani widu ani słychu he he za to głupota pozostała nieskradziona a szkoda

nikt na gwałt nie czekał a Ty he he lolol nie wypowiadaj się jak nie masz nic sensownego do powiedzenia

Gość he he lolol
ty jestes nie tylko głupie dziewczeeee ale tak zdrowo rabniete albo zwyczajnie niedorobione przez swych nieudolnych rodziców lub ewentualnie przekazali ci wypaczony gen głupoty niektórzy ludzie powinni miec zakaz rozmnażania się

Gość Mariiiionetka1984
zejdzcie juz z dziewczyny. glupote zrobila przezywa i tyle a to nie jest powod zeby kogos wyzywac. pogada pogada i przestanie :D

Gość he he lolol
ale dobrze pzreczytalas caly jej wpis?to co ona pisze,że przed domem film jej sie urwal i ktos mogl ja wykorzystac to jakas czysta paranoja zakrawajaca na absurd!

Gość takie rady do d....
pusciłaś sie po alkoholu z kims innym i teraz nie wiesz z kim mozesz byc w ciązy,nieżle kombinujesz

ja naprawde nie kombinuje do wejscia klatki jakies 50m a ja naprawde nie pamietam. ale dobra dajcie juz spokoj z tym tematem bo nie widze sensu