Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agata1238

Dieta 1000 kalorii ;) Skuteczna walka z kilogramami!!!

Polecane posty

Witam ;) Do lata pozostało jeszcze troche czasu i mysle ze jest to idealny czas aby zadbac o swoja sylwetke i pozegnac nadprogramowe kilogramy. Wybralam diete 1000 kalorii bo na niej mozna w przyjemny sposob chudnac, oczywiscie z wyrzeczeniami ale przynajmniej mozna komponowac fajne posiłki. Jest to tez dieta ktora zapewnia systematyczne i w miare wolne chudniecie bo okolo kg na tydzien , sadze ze takie tempo jest idealne. Zapraszam tu wszystkie dziewczyny ktore chca wzajemne motywowac sie i podpowiadac sobie w kwestiach ćwiczen, posikow ;) Ja mam 165 cm wzrostu, waże 61 kg, moim wielkim marzeniem jest ujrzec na wadze 50 kg, bede do tego dążyc z całych sil i mam nadzieje ze nie zabraknie mi silnej woli ;)

Dziewczyny licze że któras z Was sie skusi na wspólne odchudzanie ;) miło jest razem i raźniej :D

Dziś u mnie pogoda piękna i aż chce sie życ ;) dobrze działa na mnie właśnie taka aura i wtedy odchudzanie jest duzo łatwiejsze :D Moje śniadanie dziś to owsianka z cynamonem , później obiad zupa jarzynowa a jako przekąske zjem jabłko, dzis kupiłam bardzo apetycznie wygladaja, w ogole zrobiłam dietetyczne zakupy ;) Dziewczyny przyłączcie sie do mnie ;) razem bardziej sie zmotywujemy !