agata1238 0 Napisano Kwiecień 1, 2013 Witam ;) Do lata pozostało jeszcze troche czasu i mysle ze jest to idealny czas aby zadbac o swoja sylwetke i pozegnac nadprogramowe kilogramy. Wybralam diete 1000 kalorii bo na niej mozna w przyjemny sposob chudnac, oczywiscie z wyrzeczeniami ale przynajmniej mozna komponowac fajne posiłki. Jest to tez dieta ktora zapewnia systematyczne i w miare wolne chudniecie bo okolo kg na tydzien , sadze ze takie tempo jest idealne. Zapraszam tu wszystkie dziewczyny ktore chca wzajemne motywowac sie i podpowiadac sobie w kwestiach ćwiczen, posikow ;) Ja mam 165 cm wzrostu, waże 61 kg, moim wielkim marzeniem jest ujrzec na wadze 50 kg, bede do tego dążyc z całych sil i mam nadzieje ze nie zabraknie mi silnej woli ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agata1238 0 Napisano Kwiecień 1, 2013 Dziewczyny licze że któras z Was sie skusi na wspólne odchudzanie ;) miło jest razem i raźniej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agata1238 0 Napisano Kwiecień 2, 2013 Dziś u mnie pogoda piękna i aż chce sie życ ;) dobrze działa na mnie właśnie taka aura i wtedy odchudzanie jest duzo łatwiejsze :D Moje śniadanie dziś to owsianka z cynamonem , później obiad zupa jarzynowa a jako przekąske zjem jabłko, dzis kupiłam bardzo apetycznie wygladaja, w ogole zrobiłam dietetyczne zakupy ;) Dziewczyny przyłączcie sie do mnie ;) razem bardziej sie zmotywujemy ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach