Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam takie pytanie:

Czy sluz zawsze jest wyznacznikiem owulacji?

Polecane posty

Gość Mam takie pytanie:

Od paru miesiecy staram sie o dziecko i nic z tego nie wychodzi. Cykle mam regularne i staram sie trafiac w moment owulacji ale zaobserwowalam ze niestety nie widac u mnie tego typowego sluzu plodnego. Czy to oznacza ze owulacja po prostu nie wystepuje?:( czy ktoras z was miala podobna sytuacje a mimo to zaszla w ciaze?

Gość zeby moc porownywac
Kobieto co to pare mc staran?:o mozna nie miec sluzu na zewnatrz a tylko wewnstrz a to czy jest czy jej nie ma mozna sprawdzic tylko monitoringiem daj na luz to sie uda;)

Gość ziółko29
niewiem, mój lekarz, kiedy zgłosiłam sie do niego z tym problemem powiedział, że sam śluz jeszcze o niczym nie świadczy. Najprościej byłoby kupic sobie testy na owulacje, dostępne w drogeriach i aptekach, nie są takie drogie i sobie sprawdzić.

Gość Mam takie pytanie:
Tylko ze ja juz mam dzieci i w poprzednie ciaze zachodzilam bez problemu a teraz nic. Tyle juz miesiecy bezskutecznych staran. Myslalam o testach ale sa o nich rozne niepochblebne opinie.

Gość a kto powiedzial
Ze jzk sie udalo z 1dzieckiem to z kolejnym musi byc tak samo???:o pare mc to jest nic kobieto ludzie sie latami staraja o 1dziecko...

Gość soczewica jest zdrowa
może masz większość cyklów bezowulacyjnych? Co wraz z wiekiem jest naturalnym procesem.