Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuutnaka

mój były chce mi zniszczyć życie i nie daje mi spokoju.

Polecane posty

Gość smuutnaka

ubzdurał sobie, że mam romans z kolegą. narobił mi wstydu, bo poszedł zrobić mojemu koledze niezłą bure. a mnie zwyzywal od szmat i kazał sie "przyznawać". powiedzialam, ze do niczego sie nie bede przyznawać, bo do niczego nie doszło i to tylko kumpel. nie wierzy mi i swoim zachowaniem przeszedł najsmielsze zachowania. jakby mógł to chyba by mnie pobił. skonczyłam z nim. powiedzialam, ze to absolitny i definitywny koniec. dla niego to dowód, ze mnie coś łączy z kolegą. ciągle wydzwania, pisze.. atakuje mnie gdzie tylko się da. raz mnie przeprasza, a za chwile grozi, ze bedzie rozsyłał po moich znajomych, do pracy i rodzinie różne zdjęcia, różne rozmowy. jakieś screny podobno. ubzdurał sobie, że ja swojemu koledze powiedziałam wszystko o nim. ze moj kumpel za wszystkie jego tajemnice itp i teraz on chce mi zrobić "to samo". grozi ze zniszczy mi zycie i ze nigdy nie widzialam tego co on mi z zycia zrobi. zaczynam się go trochę obawiać. nie wiem co robić. nie kłóce się z nim.. nie wdaje już w żadne dyskusje tylko stanowczo mowie,ze miedzy nami koniec i ja nic nikomu na jego temat nie mowilam i nie bede mowic i żeby on sie zastanowił czy na pewno chce rozsyłac kompromitujące zdjęcia na mnie, bo wtedy spotkamy się na pewno w sądzie. naprawde sie boje i nie wiem co robic. nie wiem co mu do glowy strzeli. juz mi wstyd przed kolegą z pracy zrobił taki, ze nie wiem jak ja się tam teraz pokaże.

Gość Ta, pomyłka
Zbieraj dowody i zgłoś na policję groźby i prześladowanie. Od razu mu rozum wróci.

Gość smuutnaka
smsow nie kasuje. jeszcze mi mowi, ze nic mu nigdy nie udowodnie etc, ze ma w dupie policje. i kaze mi sie przyznawac. powiedzial ze jak sie przyznam to zniknie z mojego zycia i da mi spokoj. czasami mam ochote sie "przyznac" dla swietego spokoju.. ale boje sie ze wtedy to juz mu w ogole kompletnie odstrzeli i będzie robił w okół siebie i mniejeszcze wiekszy syf, a ten kolega ma rodzine.. teraz podobno szuka tej jego żony, zeby z nia pogadac. paranoja jakas.

Gość jakis czarny mam
po swietach na policje zglosic moze sie przestraszy

Gość gfufhbgu
Nie przyznawaj się do czegoś czego nie zrobilas! Zbieraj dowody i idź ba policję. Jak się przyznasz to ci dopiero piekło zrobi.