Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margotka19

Pytanie do ludzi mieszkających w akademikach?

Polecane posty

Gość margotka19

Czy u was to też normalka, że studenci bzykają się z kim popadnie na oczach innych, albo organizują jakieś "gry i zabawy" seksualne i inne orgietki? Bo od koleżanki słyszę, że u niej to normalka, dlatego żałuje że zamieszkała w akademiku. Podobno warto tam mieszkać gdy ma się mocną głowe i mocne nerwy. Ja kończę liceum w tym roku i myślałam o akademiku, ale teraz to już sama nie wiem...

Gość Mirodow
Student PW, nie w akademiku nie ma rżnięcia na każdym kroku, wiadomo jak jest jakaś para, czy do kogoś przyjedzie partner/ka to zostają sami w pokoju, ale nic ordynarnego. Co do alko - jest i się pije, z reguły nawet przekonują, ale nie masz obowiązku pić, jak dla mnie koleżanka Cię po prostu straszy, no chyba że na innych uczelniach jest inaczej

Gość Prorok z Bieżanowa
Za dużo amerykańskich filmów się ktoś naoglądał. Mieszkałem parę lat w akademiku i nigdy nie widziałem sytuacji, żeby ktoś uprawiał seks na imprezi na oczach innych. O żadnych orgiach też nie słuszałem. Co do picia to fakt, w akademiku się za kołnierz nie wylewa i były weekqndy, że jednego wieczoru po 0,7 na głowę szło, ale jak ktoś nie chce to nie pije. Było tak, że jedni pili po 2 flaszki na jeden wieczór do zgona a inni na tej samej imprezie sączyli 1 piwo przez 3 godziny i nikomu to nie przeszkadzało.