Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ambasador Somersby

Somersby - co myślicie.?

Polecane posty

Gość Ambasador Somersby

Witam.! Jestem Ambasadorem Lorda Somersby, Somersby to niezwykły napój, Somersby to połączenie piwa i soku jabłkowego. W ramach kampanii prowadzonej przez Streetcom, pragnę zapytać Was co myślicie o tym niezwykłym trunku.? Like a Lord.! ;)

Gość viki022
Bardzo mi smakuje, swojego czasu wypijałam ok 10 dziennie,zamiast soku :P

Gość Prorok z Bieżanowa
Jak dla mnie zbyt sztuczny skład, zbyt chemiczny, takmsamo jak Lech Shandy. Z napojów pownych to już wolę Warkę Radler czy Cooler Radler, bo są robone na prawdziwym soku i bez sztucznych słodzików.

Gość nmnmnmnkbbbbj
przejadło mi się.

Gość Ambasador Somersby
A np w porównaniu do innych smakowych piw.? :)

Gość orszulkaa
Warka Radler i Somersby są najlepsze

Gość orszulkaa
lech shandy jest za słodki bleeee a np redsy też mi nie smakują. Te dwa co wymieniłam najlepsze i tylko schlodzone

Gość viki022
Jak dla mnie porównywalne do reddsa(mój ulubiony to cranberry i pinapple). Innych smakowych nie pijam. Ewentualnie Perłę Winter.

W porównaniu do innych smakowych piw wypada źle, ponieważ nie smakuje jak piwo z jabłkiem a jak sok tymbark. Tylko, że z większą ilością chemii w środku

Gość orszulkaa
Zbieram Ślimaki wielu ludziom smakuje szczególnie kobietom więc się tak nie mądrzyj

Gość orszulkaa
pyszne jest też Karlovaćko chorwackie piwo cytrynowe

Gość Ambasador Somersby
Negatywne opinie, też są dla mnie jak i dla Lorda Somersby wartościowe, nie wiem czy nawet nie bardziej jak te pozytywne, tak więc piszcie wszystko co myślicie na temat Somersby. :) Ja osobiście powiem, że mi piwo samakuje i to bardzo, szczególnie takie dobrze schłodzone. Choć cena nie bardzo zacheca do zakupu .. ale raz na jakis czas można 'zaszaleć'. ;)

orszulkaa O rany. Przecież napisałam, że polecam osobom ktore NIE LUBIĄ SMAKU PIWA i którym ten chemiczny smaczek nie przeszkadza. Wiem, że takie są. I wiem, że często są to kobiety. Więc nie wiem, gdzie widzisz problem kobieto i moje mądrzenie. A moja opinia jest taka, a nie inna, ponieważ występuje to w sklepie na półce pod nazwą Somersby, więc ludzie spodziewają się czesto cydru, a cydru brak. Gdyby nazwać to inaczej problem by zniknął i tez moja ocena może byłaby troche wyższa? Narazie daje takie 5/10. Trafia w jakiś target, zimne całkiem nadaje sie do picia, ale nie jest tym somersby, którym powinno być, oraz czuć chemię. :)

Gość Jajajajajajajajjjjjjjjjjjjjjjj
Tak i zbierasz opinie za darmo? Trzeba było rozdać piwa które dostałaś - miałaś rozdać 18 piw- to byś miała opinie! A pewnie sama wypiłaś i teraz szukasz naiwnych. Nie na tym polega Streetcom żeby wszystko zgarnąć lecz by się dzielić.

Gość kasienkaaa22222
Jak dla mnie Somersby jest pyszny idelanie gasi pragnienie, swietnie smakuje schlodzony. Jest to piwo ktore zawiera 55 % soku jablkowego a 45 % piwa. ma delikatny smak, nie kreci w nosie od bąbelków jak w innych piwach co dla mnie jest duzym plusem. Z całą pewnościa polecam piwo Somersby.

Gość PszczolkaMaja87
Mnie Somersby smakuje, nawet wolę go w temperaturze pokojowej niż mocno chłodzone, bo wtedy smakiem przypomina napój Lift (teraz już chyba nie jest produkowany).

Gość gość
Jak dla mnie rewelacyjny napój, świetny delikatny, jabłkowy smak,najlepszy jaki piłam .

Gość Doris_igi
Wg mnie najlepsze piwo jabłkowe jakie piłam! Doskonałe połączenie jabłkowego smaku z lekkim gazem, alkohol prawie niewyczuwany, doskonale gasi pragnienie. Idealne na każdą okazję - od szalonej imprezy z przyjaciółmi po spotkanie z babcią :) Schłodzone idealnie sprawdza się w upalne dni.

Gość gość
Za słodki, lepszy ten fioletowy

Gość Muszel
Dobre, ale na krótką metę. Jedna butelka i chwatit. Co zresztą dotyczy większośc***iw smakowych jak dla mnie, chociaż moja żona twierdzi czasem inaczej :-) Nawiasem mówiąc ostatnio odkryliśmy piwko aloesowo-miodwe (z browaru Pilsweizer), polecam.

Gość acar505n
pyszne piwo, też je lubię, w sumie to jedyne jakie piję, idealnie gasi pragnienie, szczególnie latem z kostkami lodu, pycha, ma ładny kolor i zapach, nie czuć go zwykłym piwem, a tego zapachu nie lubię, ma wiele opcji smakowych, idealny szczególnie dla kobiet, ale panom też polecam, godny uwagi trunek

Gość niemcor
Piwo idelanie nadaje się na lato. Dodaje orzeźwienia, a najlepiej smakuje z kostkami lodu i mocno schłodzone. Co ważne w piwach smakowych, nie ma chemicznego posmaku i zapachu. Polecam! :)

Gość miro82
Ja osobiście lubię ten smak. Orzeźwia jak jest zimny, trochę taka oranżada, ale jak chce się spróbować czegoś innego to polecam.Często kupuję i nie tylko jabłko :)

Gość Monikurka
Somersby to prawdziwe piwo owocowe. Ma pyszny Jabłkowy orzeźwiający smak z delikatną nutą piwa. Idealnie gasi pragnienie w upalny dzień i pasuje zarówno do grila jak i na miły kameralny wieczór z kolerzankami. Polecam na 100%

Super piwo dla wszystkich a w szczególności dla osób gustujących w dobrych piwach owocowych.Połączenie piwa o odpowiedniej zawartości alkoholu z sokiem jabłkowym to znakomity trunek na spotkania z przyjaciółmi.Somersby najlepiej podawać mocno schłodzone.Jak dla mnie As wśród piw.

Lubię jedynie piwa smakowe a jednym z nich jest Somersby które nie dawno poznałam i wpisałam jako moje ulubione. Lato z Somersby jest rześkie i chłodne aby dobrze smakowało trzeba go odpowiednio schłodzić dodać plasterek limonki pokruszone kostki lodu i na ozdobę listki mięty albo melisy. Pycha Takie Polecam Somersby

Gość Mama24compl
Somersby ma naprawdę przyjemny smak - smakuje mi, pomimo iż zwykłego piwa nie lubię. Jest odpowiednio słodkie.