Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michaellllla

facet olewa mnie w świeta

Polecane posty

Gość michaellllla

smutno mi bo ja siedze sama w domu przed kompem a on ze swoja rodzina, a wasi faceci jak was traktuja w swieta

Gość Panadol,
moja mnie też już oblała a ja ją kilka razy.

Gość a Ty nie masz rodziny ?
swojej ? facet mógł zaprosić na wielkanocne śniadanie lub obiad do swojej rodziny, jak długo się znacie, jego rodzina zna Cię ?

Gość michaellllla
Znamy się tylko miesiąc, ale jakoś tak dziwnie się czuje. Myślałam, że zaprosi mnie na obiad, poznam jego braci, siostry, rodziców. A tu nic.

Gość ooooooooooooooooole
o matko! mam to samo jestem tak wsciekla, ze mam ochote go zostawić a jesteśmy już razem ponad 4 lata! z resztą już mu powiedzialaml, ze w miedzy czasie szukam sobie meza

Gość ooooooooooooooooole
miesiąc? to co Ty panikujesz dziewczyno! jeszcze nie wiadomo, jak wam się ulozy przecież nie będzie na kazde swieta przyprowadzal innej dziewczyny

Gość titu timka
ja jestem ponad 4 lata i nigdy nie zostalam zaproszona na święta do chlopaka, spedzam je ze swoja rodzina. to jest dziwne, chore dla mnie, On jest kulturalna, fajna osoba, a nawet nie zaproponuje mi zebym wpadla, z czystego taktu, tlumacze to sobie tym, ze nie chce mnie tam, nie chce zebym byla z jego rodzina itd. wiesz ile ja o tmy dyskutowalam z nim,12423572456147 razy... i to podstawowy i chyba jedyny element, ktory prowadzi do klotni i szczerze chyba do tego,ze nie czuje sie pewnie i nie chce z nim byc, co raz czesciej o tym mysle