Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lemoniada26

W którym dniu po owulacji test

Polecane posty

Gość Lemoniada26

Witam wszystkich w te śnieżne święta :) Mam takie pytanko bo nie chcę się niepotrzebnie napalać.Współżyje z chłopakiem bez zabezpieczenia.Zamiast okresu dostałam dziwnego plamienia, krew raz była jasno różowa, jednego dnia bardziej brązowa, prawie czarna, później znowu wróciło wszystko do koloru różowego.Bolą mnie piersi, brzuch jest bardzo napięty, takiego u siebie nie pamiętam, cały czas go czuje ale nie to żeby bolał, przez kilka dni miałam skurcze macicy, robiłam test w poniedziałek i był negatywny :( to był mniej więcej 13 dzień od owulacji.Czy ten wynik mogę uznawać za zupełnie wiarygodny?Na niektórych portalach pisze, że jeżeli by była ciąża to po takim czasie kreseczka powinna być

Gość xxxkimxxx
Jezeli minelo 13 dni od zaplodnienia to test powinien pokazac ciaze. wydaje mi sie ze w ciazy nie jestes. Kup sobie testy na owulacje, zdziwilabys sie w jak dziwnych dniach potrafi pojawic sie owulacja.

Gość xxxkimxxx
pisze w wlasnego doswiadczenia. Powodzenia :):):)

Gość karka216
w 30-ym

Gość Lemoniada26
Owulacja była na pewno wtedy :P przynajmniej tak wynikało z testu owulacyjnego, staramy się miesiąc, test negatywny ale jest to już mój 18 dzień wyższych temperatur aj tak bardzo by się chciało :(

Gość Lemoniada26
3 miesiąc coś 3 mi ucięło haha

Gość xxxkimxxx
Miesaic staran to bardzo malo, mimo wszystko zycze zeby test byl pozytywny:)