Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalala20

55kg przy 156cm ? Czy to dużo!!?

Polecane posty

Gość tralalalala20

Mam problem,niby nie jestem gruba ale jak patrze na moje koleżanki ktore przy podobnym wzroście ważą o 4-5kg mniej to jestem załamana... czy to na prawdę tak dużo, fakt mam trochę ciała na brzuchu... i mam spory tyłek ale to raczej genetycznie niż efekt opychania bo pupę zawsze miałam sporą.. proszę o radę jak schudnąć jeśli to jest za dużo i do ilu powinnam schudnąć żeby nie wyglądać jak patyk... jestem załamana wstydzę się ubierać w normalne ubrania żeby tylko nie było widać tych wałeczków to moje obsesja ....jak sie tego pozbyć POMOCY ;(:(:(

Gość :):):) ona
kobieto ja mam 166 cm, i waze 49 kg... i caly czas uwazam, ze z 4 kg moglabym stracic

Gość tralalalala20
to mnie załamałaś :(

Gość Karolineeee
Dużo dosyć. Ja mam 162 i 46 kilo i nie wyobrażam sobie 156 i 55... No to dużo bardzo.

Gość a tam to normalna waga
nie czytaj tych kafateryjnych wypocin!!! tutaj kazda jest piekna ,szczupla i bogata :O ja tyle wazylam i czulam sie ok ,teraz niestety przytylo mi sie.... mam tyle samo wzrostu co ty i waze 65 i tez mam mega dola

Gość a tam to normalna waga
aaa i przytylo mi sie przez tabletki,biore antydepresanty i antykoncepcyjne....

Gość tralalalala20
jeśli uważacie że to dużo to proszę o jakieś rady jak mogę schudnąć efektownie chociaż do 50kg ?:(

Gość fdsaf
kazdy ma inna budowe , inne proporcje wiec GŁUPOTA jest porównywanie swoich wag i swojego wzrostu! poza tym mięsnie waża wiecej. Kuzwa

Gość :):):) ona
tralalala20 ja nie jem wieczorami ( a jezeli juz to bialko ). przewaznie jem tylko obiad, nie czuje czegostakiego jak glod. czasami pozwole sobie na cos slodkiego. nie cwicze bo nie mam ochoty (chyba ze z partnerem)