Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cool story, bro

Co dla was oznacza, że facet jest PORZĄDNY?

Polecane posty

Gość czapka pełna śliw
obsrany twoja frustacja siega zenitu, zle oceniasz niektore osoby, bo ja nie siedze tu po calych dniach :D a popisac lubie czasem, w internecie ludzie sa smiali i pisza to co im lezy na sercu, ty okazałes teraz swoja frustacje=============== doskonale sobie zdaje sprawe ze czytajac wiekszosc tematow moze stwierdzic ze kobiety to dno :D ale wierz ze sa jeszcze inteligetne stworzenia tej płci, co ja ci poradze ze zadawales sie z sukami

Gość pastelowe pola
czapka x owszem, takie prawa natury, ale nie wszystkie kobiety kieruja sie jedynie kryterium pieniedzy x wiele kobiet kieruje sie tez innymi kryteriami

Ja tylko chciałam dodać, że dla mnie facet który ma "bujne" życie seksualne niekoniecznie jest "nieporządny". O jego "porządności" moim zdaniem świadczy to na ile jest szczery w tej kwestii.

Gość czapka pełna śliw
zgadzam sie z toba, faktycznie kobiety nie grzesza inteligencja, ale czy wszysyc mezczyzni sa inteligetni? haha wiec nie wkladaj ludzi do 1 worka, skoro kobiety ktore poznałes były głupie to czemu za nimi latałes? cyckami i tyłkiem przesłoniły ci swiat?

Gość cool story, bro
Obsrany, ciekawe czy ty sie uważasz za porządnego :P No włąsnie, nie wszystkie jednak sie kierują pieniedzmi w wyborze faceta. Powiedziałabym, że to typowe blachary i lafiryndy kierują się takimi kryteriami. No a to juznie moja wina, że większość facetów obiera sobie za swój target plastiki i blachary i potem narzekają, że "kobiety" wybierają idiotów. Te kobiety wybieraja idiotów, bo same są idiotkami. Może zmieńcie po prostu target z plastików na normalne dziewczyny ...

Gość pastelowe pola
juz nawet twoj wybor nicku swiadczy o stsounku do samego siebie. x Gardzisz soba kolego, jeszcze bardziej niz kobietami x Miales do czynienia z jakimis glupimi samicami prawdopodobnie (zastanow sie dlaczego takie przyciagnales). x Mam chwilke czasu chcesz sie pozwierzac?

obsrany - rozumiem, że obserwacje na matce/siostrach prowadziłeś, bo o partnerkę cię nie posądzam :)

Gość czapka pełna śliw
moorlan facet ktory ma bujne zycie seksualne dogada sie z kobieta o poodbnej przeszlosci, skoro ci nie przeszkadza sama nie jestes swieta, logiczne, ale wierz mi ze jak ktos moczył byle gdzie bedzie to robił zawsze :D

Gość czapka pełna śliw
badzmy szczerzy, obsrany zainwestowąl swoj czas w lalke co nie rusza sie jej twarz od tapety, zabawke dla wielu mezczyzn :D ok to jest plaga takich kobiet, ale czym ustepuja mezczxyzni, jest popyt jest podaz

czapka pełna śliw - logika cię zawiodła :) to, że sama miałam jednego partnera nie oznacza, że nagle wszystkich którzy sypiali z kimś innym uznam za nieporządnych. Ktoś, kto sypiał z dużą ilością kobiet i uczciwie się do tego przyznaje daje wybór. Lepsze to niż zgrywanie aniołka. Poza tym są różnego rodzaju układy, w tym związki otwarte. Moim zdaniem porządny człowiek jest po prostu szczery.

obsrany - klniesz i obrażasz z anonimowego konta, tutaj nie ma nic do analizy psychologicznej nawet jakby trafił się jakiś wybitny psycholog na forum. Prowokujesz i tyle.

Gość pastelowe pola
nie powiedzialabym, ze sugestia Moorland byl subtelna, ale to zalezy od poziomu wrazliwosci na subtelnosc:D x ty obsrany jestes wrazliwy na nia jak ksiezniczka na ziarnko grochu pod 7 pierzynami :D

Gość czapka pełna śliw
problem w tym ze nie jestem kobieta hahaah a bronie ta płec ze wzgledu ze znam kilka porzadnych kobiet, ale fakt faktem kobiety nie popisuja sie niczym poztywnym, chodzi o wiekszosc

podobnie jak mężczyźni...może to po prostu gatunek ludzki nam się psuje, tak ogólnie? :P

Gość czapka pełna śliw
moorlan nie psuje, ludzie sie stoczyli teraz, jak teraz pierwsze co slysze co mowi sie do kobiety o ruchaniu, lodach i analu skad? od gowniarzy, zenada

czapka - dlatego trzeba wybierać sobie takie towarzystwo jakie nam odpowiada. Tylu jest ludzi na świecie, że zawsze znajdzie się ktoś podobny do nas.

Gość pastelowe pola
twoja swiadomosc zostala wykreowana przez twoje doswiadczenia obsrany x chyba, ze nalezysz to tych inteligentnijeszych i swoja ocene kobiet popierasz odpowednimi statystykami oraz badaniami naukowymi (np. bioloigiczno-behawioralnymi, socjologicznymi) i nam je teraz ladnie wylozysz. x bo jezeli swoja ocene opierasz wylacznie na kafeterii to musze cie zmartwic - to nie jest dobra probka reprrezentatywna, poza tym ide o zaklad ze selekcjonujesz informacje tendencyjnie

Gość czapka pełna śliw
i tu sie zgadzam, nigdy nie rozmawialem z malo inteligetnymi kobietami, bo nawet nie potrafie, najwyzwej robie dobra mine do zlej gry, swoj zawsze trafi na swego, tego sie trzymajmy

Gość cool story, bro
Powtarzam się, widocznie target obsranego to kobiety nie-porządne, zmień to, to i zmienisz swoje doswiadczenia z paniami ;)

czapka - z drugiej strony od razu założyłeś, że skoro ja "doświadczonego seksualnie" faceta nie uznaję z góry za nieporządnego to już sama też muszę mieć przeszłość jak Hugh Hefner. To powiedzenie "swój ciągnie do swego" często mija się z prawdą, ludzie są wielowymiarowi.

Gość czapka pełna śliw
obsrany ale ja tego nie neguje, ludzie teraz ogolnie to dno, ciezkie czasy, kiepskie perspektywy dlatego tez nastroje tkaie a nie inne

Gość czapka pełna śliw
jest roznica moorlan jak sie to doswiadczenie zdobywa, jesli polega to na bajerowaniu głupich młodych dziewczyn to tkai facet nie moze byc porzadny, zwlaszcza ze wielu z tych doswiadczonych zopstawia kobiety same z dzieckiem, spojrz ile jest samotnych matek

Gość pastelowe pola
jezeli opierasz sie w 90% na doswiadczeniach osobistych to jest bardzo powazny blad logiczny kolego x wyjasnie ci dlaczego: Mogles urodzic sie w nieciekawej dzielnicy, w nieciekawej rodzinie. Chodziles od rownie nieciekawej szkoly i poznawales nieciekawe kolezanki swoich nieciekawych kolegow. Slyszales historie kobiet ze swojej nieciekawej rodziny. x Gdby jakis murzyn z Haarlemu/Bronxu ocenial kobiety na podstawie mieszkanek jego dysfunkcyjnej dzielnicy i dysfuncyjnej rodziny - moglby miec nico zaburzony obraz i generalizowac swoje doswiadczenia (i doswaidczenia jego kolegow do calej populacji kobiet). Co oczywiscie jest bledem. Bo to ze w Haarlemie kobiety rozpoczynaja zcie seksualne w wieku 12 lat, maja kisiel w majtkach na widok zlotego lancucha i odpicowana bryke, zachodza w ciaze sredniow w wieku 17 lat, nie pracuja, zyja na koszt panstwa i zdaradzaja mezow - wszystko tonie oznacza, ze kobiety ogolnie sa takie. Po prostu ten murzyn ma takie doswiadczenia, ale jest przekonany ze kobiety takie wlasnie sa. Dokladnie tak jak ty.

Gość czapka pełna śliw
obsrany, porwniaj pokolenie naszych rodzicow, nawet od menela nie uslyszlabys tego samego co teraz mowi przecietny gnojek, a seks zeszedl do ranigi rownej potrzebie w wc i konsumpcji, dlaczego sie tka dzieje? bo rodzice siedza w pracy a pseudo dorosle dizeci robia co cchca

Czapka - dlatego napisałam, że sam fakt, że ma spore doświadczenie jeszcze o niczym nie świadczy. Znam takich facetów którzy mają na koncie kilka kochanek, ale nigdy o nich źle nie mówią i nigdy nie obiecują happy-end'u z zamiarem wykorzystania i porzucenia. Jeżeli ktoś otwarcie mówi o swoich intencjach dla mnie jest w porządku - mogę nie być z taką osobą w związku, ale nie dlatego, że uważam faceta za nieporządnego, po prostu czegoś innego szukam.

Gość czapka pełna śliw
ja mieszkam na wsi, nie jestem zwiazny z rolnictwem :D ale jesli mam porównac to co sie dzieje na wiekszosci blokowisk, stwierdzam patologia

Gość czapka pełna śliw
mnie zycie seksualne innych ludzi nie ochodzi tak naprawde, jesli nie prowadzi to do patoły

Gość pastelowe pola
taak jestem przekonana obsrany, ze miales do czynienia z tysiacami roznych kobiet z roznych przekrojow srodowisk i mogles sobie w ten sposob wyrobic jedna formulke pasujaca do wszystkich kobiet. x zmykam robic cos owocnego i zycze zmiany postawy zyciowej

Gość czapka pełna śliw
dzisiaj sa inne realia, ja tez mogłem sie stoczyc z innymi na dno, ale nikt nigdy nie potrafil narzucicc mi sowjego zdania, dlatego trzyma sie swoich idealow