Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jnnkhhkhjhjk

Czy jeśli facet zaprasza do siebie do domu wieczorem to pewnik, że chce seksu?

Polecane posty

Mogłabym jechać, ale mowy nie ma seksie (spotkałam się z nim 3 razy, jeszcze się nawet nie całowaliśmy, nie dałam). Pytać wprost nie będę, więc zastanawiam sięczy jechać i go ewentualnie rozczarować i wyjść?

kazdy facet chce seksu.. no chyba tylko nie impotent... wazne jaki on jest czy zrobi to mniej czy bardziej dyskretnie... a tego nie wiesz bo dobrze jeszcze go nie znasz.... twoj wybór

Gość skoro o tym myślisz to jest
kilka wyjść: 1. sama chcesz z nim seksu (podświadomie) 2. interesują cię ruchacze i dlatego się z takim umawiasz

Gość nie jedz, szkoda nerwów
twoich i jego. Jeszcze zdązysz.

Gość skoro o tym myślisz to jest
a kobiety nie chcą seksu? impotent też chce seksu tylko fizycznie może nie być w stanie

Gość latający cyrk Monthy Pytona
nie każdy facet bzyka to co mu wejdzie w rekę przez przypadek tylko erotoman dla którego jesteś kawałkiem miesa do obskoczenia

Gość Marta,23
nie no co ty....jak zaprasza na wieczor....i ma chatę wolną...(?) .to chce wspolnie wywolywac duchy,grac w warcby i albo bawic sie ciuciubabkę.

Nie chcę seksu, ponieważnie potrafiłabym zrobićtego z kimś, kogo jeszcze dobrze nie znam. Poznałam go przez koleżankę, która go "polecała" (że to dobry chłopak itd). Wydaje się być miły, no ale nie wiem czy sięz nim spotkaćw takich okolicznościach

Gość latający cyrk Monthy Pytona
to co ON chce to nie ma znaczenia, najmniejszego uwierz

Gość on_asd_23
A mnie kobieta, 32 lata z czata zaprosiła, widziałem się z nią przez 2 noce i przez te dwie noce kilkugodzinny seks. Potem chciała coś więcej, ale sobie dałem spokój. Uff trochę załuję, ale z drugiej strony to może i lepiej.

Gość Marta,23
a ja kiedys zaprosilam faceta na noc :) bylam sama w drewnianym domu...bylo baardzo zimno i nie byol prądu... iii....spał w drugim lozku :) a co :D

Gość on_asd_23
Cza było seksik, a nie wyganiać pana na drugie łóżko.

Gość typowe myślenie polek
nie no broń boże nie uprawiaj z nim seksu, nawet jeśli się z nim spotykasz. Seks to zło a wręcz zbrodnia pod warunkiem, że kobieta ofiaruje się tylko jednemu mężczyźnie przez całe życie- pozostałe, co uprawiają seks do brudnej przyjemności lub co gorsza mają w życiu więcej niż 1 partnera seksualnego to po prostu dziwki, które trzeba rugać i tępić.

Marta,23 Założę się, że jesteś dziewica a tamten facet po tej chorej akcji z twojej strony po krótkim czasie z tobą zerwał :D Mam rację? :)

Seksu nie będzie na pewno jeśli o mnie chodzi ;) Kiedyś spotykałam się z facetem, który cholernie mi się podobał (a ja jemu), wcześniej pisaliśmy ze sobą pół roku. No i tak się złożyło, że dwie noce (zakrapiane alkoholem) spędziłam u niego. Oprócz całowania nie było nic :D

ja obstawiam ze, kończa sie swięta i ta panna ma poprostu pozmywac naczynia i wysprzatac mieszkanie , a ta mysli o seksie :D

Gość kawka88978
Nie, moze chce tylko wybic herbate

" Seksu nie będzie na pewno jeśli o mnie chodzi Kiedyś spotykałam się z facetem, który cholernie mi się podobał (a ja jemu), wcześniej pisaliśmy ze sobą pół roku. No i tak się złożyło, że dwie noce (zakrapiane alkoholem) spędziłam u niego. Oprócz całowania nie było nic " No i co masz z tego, że zachowałaś się jak święta madonna? :)

Nie mam z tego nic, bo potem z własnej głupoty go straciłam :) Ale to nieważne, może to kogoś śmieszyć, ale w tej chwili (może kiedyś się to zmieni) nie wyobrażam sobie iść do łóżka z kimś, kogo nie znam na tyle dobrze, żeby czuć się pewnie. Do tej pory miałam jednego faceta i uważam, że to dobrze, mam jeszcze dużo czasu :)

Jasne, że uważasz, że to dobrze mieć jednego partnera seksualnego, bo tak wam narzuca wasza ideologia nakazująca monogamię, życie bez seksu, uniesień itd. A tak się spytam, czego chcesz czuć się pewna? Tego, że będzie twoim mężem? Ile masz lat?

Gość Marta,23
hhahahaha......... "typowe myslenie polek": hmmm....wyobraz sobie ze mam kilku serdecznych kolegów,z ktorzy sa dla mnei jak bracia:P mozemy razem konie krasc...i gadac całą noc.. bylam sama w nocy w obcym domu, ktorego mialam pilnowac...malo sie nei zesrałam ze strachu:) i zaproscilam kolegę :) nie mamy juz kontaktów owszem......ale tylko dlatego ze wyprowaadzilam sie na koniec Polski.

"tak wam narzuca wasza ideologia" Czyja ideologia? Czemu wrzucasz mnie do jakiegoś worka? Mam 22 lata, w tej chwili zupełnie nie myślę o ślubie, posiadaniu męża itd. "Czego chcesz czuć się pewna" Nie czułabym się dobrze rozbierając przed obcym mężczyzną, na przykład. Tak samo nie zrobiłabym loda komuś kogo znam powierzchownie (mojemu byłemu uwielbiałam robić)

Gość Marta,23
autorko-ile masz lat...ile lat ma ta chlopieca ofiara losu...??? 3 spotkania mowisz...ale co jakis flircik i cmoki...czy tylko gadanie o poezji,archeologii starzoytj mezopotami i znaczkach??? jaki on jest???????? maminsynek ktory codziennie chodzi do kosciola??? jest wolny rozumiem?....a mial juz partnerke w seksie czy jest prawiczkiem??? JAK SIE ZCHOWUJE,O CZYM GADACIE? NO TROCHE ZA ODWAZNIE MI SIE ZDAJE...ZE MIALBY ISC NA CALOSC ,ZAPRASZAC CIE JUZ NA SEKS...wiedziałby ze to posuniecie go dyskawlifikuje (jesli nie jestes latwa)...CHOC NAWET SIE NIE CALOWALISSTA.:) JESLI ODMOWISZ TO BEDZIE ZNACZYCLO ZE SIE WYSTRASZYLAS...ALBO ZE JESTES PLOCHLIWĄ KRETYNKĄ KTORA NIE WADOMO JAKIE MA FANTAZJE I CZARNE WIZJE...:) IDZ TAM NA PRZEKÓR....WEZ ZE SBA SCRABLE,SZACHY,Klaser,BIERKI I KARTY. A JAK TYLKO COS WYCZUJESZ ,PO JAKIMS GESCIE...ALBO PO TYM ZE JEST WINO NA STOLE I ON NIE MA MAJTEK....TO POWIEDZ ZE MASZ SRACZKĘ I MUSISZ ISC DO DOMU:)))) Ps.A czy on MA BYC SAM W DOMU??? MOZE BEDZIE CALA JEGO RODZINA I URZADZAJĄ SOBIE JAKIES PIDZAMA PARTY?:D

To ty nie zauważyłaś nigdy, że to całe pierdolenie o czystości, monogamii, wstrzemięźliwości to po prostu jedna wielka ideologia, która wzięła się z katolickiej tradycji? Otwórz oczy, w końcu masz 22 lat i powinnaś już niektóre rzeczy dostrzegać :) Z tym chłopakiem spotkałaś się już kilka razy, więc go znasz. Do jakiego czasu uważasz kogoś za obcego, bo nie rozumiem? Ponadto twój wstyd związany z pokazaniem komuś swojego nagiego ciała też ma związek z panującą w Polsce religią.

Gość daw
A TY BYs chcial puszczalskie co lubisz takie co?

Seks to nic złego, więc nie wiem czemu miałbym nie chcieć kobiety, która jest doświadczona w łóżku. Tylko prawiczki lub tacy, co nigdy nie mieli w łóżku kobiety doświadczonej nie zrozumieją tego, że taka kobieta to skarb :)

Gość zalezy od faceta, 50.50
bywa i facet ktory zaprasza cie na wieczor i bedzie np. zalic sie na rodzicow, rodzenstwo sasiadow, itp, no powiedz ze on nie mial racji, no powiedz ze to swinia,no powiedz.... itp

Gość typowe myslenie kafeterian
tylko o jednym,nawet jak ktos ma problem bo swinka morska zachorowala, to ze pewnie za malo sexu i trzeba ja porzadnie wyroochac, ktos nie ma kasy na zarcie, to ze nie bedzie mial sily i ochoty, kogos dziecko chore, a bo widzialo jak rodzice.. itp moze zmienmy nazwe kafeteria na roochateria, bo tutaj myslenie TYLKO O JEDNYM