Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

Masa nabrana i co dalej?

Polecane posty

wzrost 175cm... waga 75kg.... czyli idealnie ... pozostała lekka rzezba a przede wszystkim popracowanie nad brzuchem ...nie bede ukrywał wpierniczam wszystko co sie da:D i z tego widze ze tworzy sie tłuszczyk na brzuchu.,...wiec norma .... teraz weider byłby najlepszych rozwiazniem... czy macie jakies ciekawsze sposoby na rzezbe brzucha? fotek nie wstawie bo jestem zbyt popularna osoba a nie chce byc bardziej popularny :classic_cool:

Gość leleminga
Weider Ci teraz g da, trzeba było się katować jak przybierałeś na masie, wtedy byś też mięśniowo urosnął, teraz poprawisz rzeźbę, ale i tak będzie ukryta pod zwałami tłuszczu. Przy tak niskim wzroście 75kg to sporo.

wiec co proponujesz? ramiona i nogi mam super podobnie jak klata ale ten brzuch mnie boli...

Gość asdfasfasfs
175 cm :D Błahaha, już wiem dlaczego siedzisz na forum dla kobiet :D

a po uj mam byc wiekszy i łapac tepe dzidy na wzrost :D wole swoje cm i normalne kobiety... i pytam o cwiczenia ludzi bardziej bedacych w temacie pracy nad ciałem

Gość asdfasfasfs
Normalne kobiety są od ciebie wyższe, znając kafe dodałeś sobie kilka cm :D

kobieta pow 175 cm bedzie raczej nieproporcjonalna... a jesli tak to wazy po 60 kg a to juz bardziej przypomina postawe faceta

Gość offerma
bez fotoszopa już nie taka fajna :D a ty kurduplu nie ośmieszaj się juz bo zadna cię nie chce :D

Gość offerma
latała tu kiedyś :classic_cool: nawet teraz ktoś czasem wklei :D kumaci wiedza, ze to ta raszpla

Gość nie podam niku
a co chcesz walic pod zdjecie? dla takiej lali trzeba umiec zalozyc kaganiec bo cie pogryzie. Ale najpierw trzeba "dorosnac" w plenym tego slowa znaczeniu ..kurduplu.:D