Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarDoMa

Chciałabym poznać koleżankę (internetową)

Polecane posty

Gość MarDoMa

Mam męża, a nie mam ani jednej koleżanki. Chciałabym mieć chociaż taką w sieci, z którą mogę pogadać. Może jest tu osoba w podobnej sytuacji? Ja ok. 30-tki, ateistka, lubiąca czarny humor, zwierzęta, horrory, książki. Lubię Monty Pythona i South Park.To taki ogólny zarys mojej osobowości. Byłoby fajnie gdyby znalazł się ktoś podobny do mnie. Jeśli będzie zainteresowana chociaż jedna osoba - proszę o pozostawienie maila.

Gość xxxbbb
czesc, zaciekawił mnie Twój wpis koleżanko :) moj mail hexanoa@wp.pl ja 29 lat, też lubię czarny humor, (nie wyobrażam sobe dnia bez śmiechu :D:D) mam faceta, ale nie męża :P horrory i ksiązki tez uwielbiam :) interesuję się psychologią i KOCHAM KOTY!!!

Gość Marta,23
to ja tez sie wpisuję,jestem przed 30 stką.....wierzę ale nie praktykuję.,lubie czarny humor,zwierzeta,psychologię,muzykę...

Gość MarDoMa
Proszę o maila, odezwę się :) Fajnie, gdyby to była osoba, która nie prowadzi jakiegoś bujnego życia towarzyskiego - bo wtedy chyba rzadko miałaby czas. Liczę na częsty, szczery, fajny kontakt. Miałam kiedyś taką internetową przyjaciółkę przez blisko 3 lata, gadałyśmy prawie codziennie, absolutnie o wszystkim. Ale kontakt się urwał, bo ona wyjechała z kraju, zmieniła tryb życia no i umarło wszystko śmiercią naturalną.

Gość xxxbbb
ja jestem osoba bezrobotna, wiec mam az nadto czasu haha :)