Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie są dziś czasy

Dlaczego tyle kobiet uprawia seks analny nie będąc w związku?

Polecane posty

Gość Takie są dziś czasy

Idzie taka jedna z drugą niezobowiązująco do łóżka z facetem i już na dzień dobry mu pozwala na seks analny. Skąd się to bierze?

Gość anal bez zwiazku to jest
patologia

Gość tęsknię za czasami gdy
w porządnych kobietach można było przebierać a nie szukać ich wśród podróbek.

Gość w ogole anal to nienormalne
zachowanie, w zwiazku czy bez powinno go nie byc, kobiety nie powinny dawac duupy a faceci ktorzy by nalegali powinni sie leczyc na zaburzenia seksualne, dupsko jest od sranie pedofile i zboki zwierzece, anal to patologia

Gość do WomanInTheFog
jest

Gość do WomanInTheFog
jak bede kiedys porzadniejszy to cie biora za zone, na razie sie bawie

Gość kobieta powinna to powinna tam
to no prosze jacy moralisci sie zebrali, ktorzy lepiej wiedza co kto powinien robic a czego nie powinien :D dobrze ze wy zyjecie tak na swieczniku i zawsze robicie tak by kazdy byl zadowolony i wedlug jakiegos abstrakcyjnego prawa co kto moze a czego nie zwlaszcza dot. czegos tak osobistego i intymnego jak wspolzycie, robicie to co tylko i wylacznie wolno w zwiazku :D p.s/ jestem w 13 letnim zwiazku malzenskim z jedynym facetem, z ktorym do tej pory bylam w lozku i uprawiam anal jak mi sie chce :D

Gość do kobieta powinna to powinn
pewnie brzydka jestes, jak tylko mialas jednego partnera

kobieta powinna to powinna tam Temat jest o przygodnym seksie analnym, a nie o współżyciu ze stałym partnerem. Jeżeli oboje partnerów coś podnieca, to jest to normalne i jak najbardziej ok. Jednak współżycie w przypadkowymi ludźmi naraża także na niebezpieczeństwo choroby, przyszłą partnerkę/partnera. Nie każdy musi być otwarty seksualnie na przygodny seks, to nie umoralnianie, tylko życie według swoich wartości, każdy ma inne i tyle, dlatego nie chciałabym partnera, który się tak "bawi".

Gość woman przeczytaj drugi post
i 4 chociazby zanim zaczniesz sie wypowiadac.

Gość kobieta powinna to powinna tam
moze i brzydka jestem :) twoje zdanie kompletnie mnie nie oc\bchodzi wiec nie widze w tym zadnego prblemu :) Womaninthe fog, no coz dyskusja wywiazala sie i odpowiadam na posty innych nie tylko autorki :)

woman przeczytaj drugi post Może przeczytaj wszystkie posty i dopiero wtedy decyduj kto może się wypowiadać jaśnie książę, bo widzę, że masz problem z rozumieniem tekstu pisanego.

Gość woman przeczytaj drugi post
no ty masz zdecydowanie problemy z czytaniem ze zrozumieniem i na dodatek zapominaniem co sie samej pierrdolilo w tym temacie :O

"głupie zdziry i k u r w y na to pozwalają ...." ­ a faceci, którzy chcą wkładać w tyłek są normalni? interesujące. ­ bo 99% stosunków analnych ma miejsce z inicjatywy facetów.

Gość paniom po analu
mowimy nie

Gość ola12345654321
a dlaczego ma 'pozwalać'? Może one po prostu to lubią, nie idą do łóżka z facetem dlatego, że 'dają dupy' i tak bardzo chcą być uważane za łatwe, ale dlatego że NAJZWYCZAJNIEJ W ŚWIECIE LUBIĄ SEKS, NAWET TEN ANALNY. PS. Nie, nie nie jestem miłośniczką takiego rodzaju seksu, same 'próbowanie' mnie odrzuca, ale nie hejtuję wszystkiego, tylko dlatego, że mam inne pereferencje.

Gość a ja nie chcialbym
panny, ktora uprawiala przygodny anal

Gość Bonn jor

Znałem 2 panny które to lubily bardziej niż klasyczny i jedna której to zupełnię nie przeszkadzalo można było godzinę współżyć. To nie były prostytutki. Ps koleżanki z pracy długie związki juz zamezne