Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym sądzicie?

co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość co o tym sądzicie?

na wstępinie proszę bez obelg itp, proszę tylko o wypowiadanie się osób, które maja mi coś do przekazania a nie bluzgania na mnie mam 24 lata, kilka lat temu moja babcia wraz z moim dziadkiem zapisali mi mieszkanie a dokładnie darowali-darowizna. Siostra mojej mamy również kilkanaście lat temu otrzymała mieszkanie i 2 działki, jedna budowlana, druga nie Z ciocia zawsze mialam dobry kontakt, zawsze dostawałam do niej prezenty, razem chodziłysmy w rozne miesjca itp ale od kilku lat od osób 3 zaczełam dowiadywac sie roznych rzeczy na jej temat m.in. to ze mnie nie nawidzi i zrobi wszystko by odebrac mi mieszkanie, poczatkowo oczywiscie nie wierzyłam w plotki bo wiadomo jak to jest z tym co mówią inni. Ale ciotka ostatnio przesadza i widzę ze czuje do mnie ogromną nienawiść ostatnio powiedziała ze jesli nie odzyska połowy z mieszkania zrrobi wszystko i uprzykszy mi zycie grozi równiez mojej mamie nie mozemy zgłosic tego na policje poniewaz nie mamy na to dowodu a same slowa nie wystarcza jak sie uchronic przed ciotka?? ona wg mnie jest chora psychicznie, jestem z zawodu pedagogiem specjalnym i miałam dużo psychologii na studiach-wg mnie ona ma rozdwojenie jaźni co Wy zrobilibyście na moim miejscu? dodam ze babcia ktora darowała mi mieszkanie zmarła 2 lata temu, a dziadek zyje i wciaz jest buntowany przeciwko mnie i mojej mamie przez tą ciotkę jak utrzec jej nosa? prosze o powazne odpowiedz

Gość co o tym sądzicie?
up up

Gość co o tym sądzicie?
cytrynko, bardzo mi przykro to ze ona mówi takie rzeczy: powiedziała ze jesli dobrowolnie nie damy jej kasy to postara sie o to by moja mame zwolnili z pracy a mi tez jest w stanie cos zrobic, ja wiem ze to tylko słowa ale zrozum ze to psychiczna osoba