Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj pierwszy raz

olejowanie wlosow

Polecane posty

Gość moj pierwszy raz

polecacie? daje fajny efekt? kupilam olejek kokosowy do wlosow, narazie nie inwestowalam, kosztowal 12 zl na allegro, ale chce sprobowac i odratowac moje suche blond picikłaki :)

Gość no jak nic chce cie stuknac
bardzo polecam. ja olejuję swoje włosy juz ponad pół roku. używałam sesy i olejku arganowego, ale najlepszy efekt mam po kokosowym. często uzywałam prostownicy i farbuję włosy.. miałam istne siano. teraz moje włosy są w naprawdę dobrym stanie, zaczęły się układać no i nie muszę już używać prostownicy, bo zamiast barana mam na głowie normalne naturalnie wyglądające włosy

taka jedna laska, fryzjerka zalozyla jakis czad temu ekstra t5opic na ten temat, jak znajde to ci za chwile wkleje. super rady tam dawala

czy olej kokosowy można kupić w jakimś hipermarkecie czy tylko sklepy ze zdrowa żywnością?

Gość gregrgstr
tyle jest o tym tematow, po co kolejny_ wejdz na wizaz, albo poszukaj na kafe

Gość ja miałam 2x
dekoloryzajcję ,i kilka farbowań bo w ogóle nie łapała farba więć włosy w formie koszmarnej zakupiłam serum olejek arganowy z joanny,,16zl 30ml i faktycznie odżyły po kilku aplikacjach

Gość a ja olejowałam od jakiegoś
czasu i były to próby kompletnie nieudane. Próbowałam mnóstwa olejów, żaden mi nie odpowiadał. W miarę był Babydream - ale też daleki od ideału. Jakiś czas temu, gdy nie miałam już nic do włosów w domu, a w portfelu pustki - zaryzykowałam i wtarłam we włosy olej.... kujawski :-D Stwierdziłam, że lepsze to, niż nic, bo włosy miałam w opłakanym stanie. I to był strzał w dziesiątkę! Sama nie poznaję dziś swoich włosów - miękkie, błyszczące, gładkie i duuużo zdrowsze. Przedtem było to siano - teraz znów mi się zaczynają kręcić, jak kiedyś. Oczywiście na tym moje eksperymenty z olejowaniem się nie skończą. A jak to robię? Przeważnie nakładam olej (niedużo, wlewam trochę na dłoń) na włosy omijając skórę głowy. Stosuję albo na noc, albo przed myciem, gdy mam co najmniej pół godziny.