Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mia86

Większość mamusiek z Kafe = tępe dzidy

Polecane posty

Gość Mia86

Nie dość, że nie potrafią zadecydować samodzielnie o najprostszej rzeczy, to jeszcze robią takie błędy ortograficzne, że ja nawet gdybym chciała, to nie byłabym w stanie czegoś takiego wyprodukować :)

Gość buahahahahahaaaaahahaaaaa
zgadzam sie-ty otwierasz liste tych tępych kretynek:D

Gość hjkhk
No niestety, zaniżasz poziom tym tematem o tematach, zawierającym w treści mierne spostrzeżenie i prymitywne uogólnienie. "(...) nie potrafią zadecydować samodzielnie o najprostszej rzeczy". Naprawdę tak ci się wydaje? A może po prostu chcą coś omówić, hę, bo taką mają ochotę? Popełniania błędów nie bronię ale żeby aż o tym pisać w osobnym temacie?

Gość martula2402
ciekawe dlaczego mija tu siedzi czyzby kolejna tepa dzida he he

Gość do Mia
Słuchaj bo ty jak piszesz to sprawdzasz potrójnie czy nie walnęłaś byka by potem nikt się do tego nie przypieprzył ;). Zakładam się że to zdanie które wyprodukowałaś było z niepewnością filtrowane ze słownikiem w ręku :D. KOCHANI LUDZIE, APEL DO WAS BY OD TEJ PORY LEPIEJ PRZYGLĄDAĆ SIĘ PRODUKCJOM AUTORKI :).

Gość przed moją wielką wojną
Moje życie legło w gruzach po przeczytaniu tego postu, wiesz? :P Lepiej Ci? :classic_cool:

Gość Mia86
I jeszcze jedna uwaga: mamuśki nie są w stanie przyjąć pod swoim adresem żadnej krytyki ;)

Gość zabolala was prawda???
:D bo to fakt, wiekszosc piszacych tu to kompletne kretynki, niedouczone i tepe. Uderz w stol......a mamuski tepaczki juz sie zbiegly i szczekaja :D

Gość Pod prąd
Zgadzam się, że poziom jest żenująco niski. Zazwyczaj nie chce mi się odpisywać na tysięczny taki sam temat i prostować bo zaraz zakraczą inni i tylko psuje się sobie nerwy. Wśród większości forumowiczów brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, brak myślenia abstrakcyjnego i głębszego spojrzenia na problem, patrzenie przez pryzmat siebie i swoich doświadczeń, brak empatii, zazdrość i zawiść często prostactwo i wulgarność. xxxx Przykładowy temat noworodek dużo płacze, chce być przy piersi zaraz ktoś odpowiada pewnie masz chude mleko, to nic że matka napisała że dziecko przybiera po 300g na tydzień, za kilka postów to samo masz za słaby pokarm i na pewno jest głodne, co z ciebie za matka głodzisz dziecko ja dałam mm (w domyśle jestem lepszą matką) itd, itd. Wszystkie wiedzą lepiej, że najlepsze jest mleko modyfikowane a naukowcy z całego świata mogą się ze swoją wiedzą schować ;) Kolejny temat palenie papierosów w ciąży, paliłam w dwóch ciążach, moja sąsiadka i przyjaciółka też dzieci są zdrowe, więc chyba aż tak palenie nie szkodzi. xxxx O czym to świadczy? O tym że często porada jest po to aby usprawiedliwić siebie, bo skoro większość tak robi to chyba jest ok? Ogólnie mogę podsumować tak: Ludzie jedzmy gówno! Jest pyszne! Miliony much nie mogą się mylić :D

Gość Mia86
Ostatnio był też temat, w którym mamuśka pytała czy jak zrobi się dziurka w rajtuzach syna, to czy ma je wyrzucić czy zacerować :D Czy naprawdę trzeba pytać grupę obcych kobiet o takie rzeczy?

Gość autorko masz rację w 10000000%
mamusie tutaj to idiotki co ledwo gimnazjum skończyły i to tylko dzięki temu,że brzuch miały . Zadajesz jakieś ważne pytanie i zamiast odpowiedzi uzyskujesz owszem odpowiedz jaka to jesteś głupia i że one robiły i miały tak czy tak ale na to konkretne pytanie konkretnej odpowiedzi nie dostaniesz. Kolejne co mnie kiedyś zbulwersowało - wchodzę sobie na pierwszy lepszy temat mamusiek a tam laseczka pisze na swoje kilkutygodniowe niemowlę chuj -wtf? A najgorsze są te ćwierć mózgi,które wiedzą jak wygląda owulacja ale nagle na 100 tematach zadają pytanie co to jest bo niby owulacja ale śluzik nie ten - no to jak nie ten to chyba jednak nie owulacja. Albo jeszcze jedne co widzą drugą kreskę na teście i jeszcze się pytają czy to ciąża- ciekawe kafeterie potrafią czytać a ulotki z testu nie? Litości idiotki

Gość hgfdfgh
up