Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Haimanstuff

Chodzicie do LUMPEKSÓW??

Polecane posty

Gość Haimanstuff

czy to trochę wiocha?

Gość Kamil Szu
Jak to?? przeciesz to jest trędi

Gość nie dużo
Ja z tego zrobiłam mały biznes.Jestem dość zamożną osobą,nie pracuję i z nudów latam po szmateksach w po szukiwaniu perełek.Moim zdaniem żeby się poznać na firmach ,to trzeba czasu i jeszcze .,,,.Na tym można zarobić jak masz pojęcie o firmie.

Gość takie tam duperele nic więcej
zdecydowanie NIE nie będę donaszała szmat po jakichś brudasach, fuuuuuuuuuuuuuuj tylko idiota twierdzi, że kupowanie niechcianych szmat jest trendi :D

Gość tototototot
NIE. Raz weszłam bo i po dwóch minutach wyszłam. Wolę miec mniej ciuchów ale własnych. Dla mnie jeśli kobieta chodzi do szmateksu to już nie może powiedzieć o sobie, ze ma klasę. I w tej kwestii zdania nie zmienię.

Gość tinnyjustiny
Nie. Nigdy, przenigdy.

Gość WIeśśśniara
mówta co chceta, ale ja nie mam kasy ... dziś wlazłam i kupiłam pantofle na lato Gabor i własnie w nich łażę po domu i wygodniejsze niż kapcie (nie były wcale zjechane, nawet metka z ceną była jeszcze...) i pytanie: niby na objętość OK, ale od palca do końca bura jest 1,50 cm.. można tak chodzić bez obciachu ???

Gość jak mieszkalam w PL
to chodzilam, jednak ja nie umiem tam szukac ubran, byc moze przez to ze jestem bardzo drobnej kosci i niska nigdy nie moglam nic znalezc

Chodzę regularnie. Zasadniczo to ubieram się tylko tam. I nie jest to dla mnie żaden obciach. Gdyby nie szmateksy, to musiałabym goła chodzić, bo nie stać mnie na ciuchy ze sklepów. 150 zł za spodnie to dla mnie jakaś abstrakcja.

Gość WIeśśśniara
tak jak ja.... w sumie bieda to żaden wstyd, chociaż jak czekam na otwarcie w dniu dostawy nowego towaru to niektórym przechodzącym zdarza się śmiać z tej kolejki sądzę, ze nie ma sie z czego smiać

Gość Marta,23
ten sam temat byl wczoraj.........buuuuuu to nie jest lumpoeks....tylko sekond hend.-..druga reka.. i to nie jest juz tylko syf dla ludzi z kambodzy.-jak kiedys .........bo dzisiaj mozna znalezc najlepsze europjeskie marki,modne i bez sladow noszenia za grosze...... SH jest trendi...u mnie w miesci nawet bogate lalki tam sie ubierają.. a nie skąpe mohery. jesli wypioere ten ciuch to co za roznica czy jest od angielki czy po siostrze...? a nawet sie ciesze, ze ta moja "poprzedniczka" ma tak idelane wymiary i taki dobry gust:D:D:D

Gość jsakaaaaa
kiedyś chodziłam, ale teraz mam pełne szafy i się zastanawiam co z tym zrobić.

Gość Marta,23
pierwszego dnia dostawy....jets odziezz wyceniona...-10-8-7-6 za odziez...i kilkanascie zl za posciel,koce i firany... dla mnie to jest rAJ :) toawar nie przebrany....bardzo malo klienotw...ide pierwsza i sobie poogladm i powybieram...:) Zwykle wypelniam caaly kosz,ale robie selekcję zeby stracic 10-20 zł. Wole angielskie super skrojone dzinsy za 10 zl niz nowe za 50 zł :) i tak sie dziwię ze najwieksze tabuny ludzi sa 5 tego dnia...jak jest wszsytko po 2 zł...SZOOOK...mamy tak biedne spoledznestwo? czy tak skąpe???

Gość kikouuuu5
Ja nie robie zakupów w lumpeksach, lepsze rzeczy mozna kupić na fetyszerni.pl