Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piosenka na dzisiajj

piosenka na dzisiejszy wieczór

Polecane posty

Kamil Bednarek Cisza

Gość hicior jak nic
mega kawałek 😍

kosmos :classic_cool:

Siedzę wieczorem ogarnięty moją ciszą, oni nie słyszą, a ja - tak jak w transie Te proste dźwięki mnie kołyszą, nade mną chmury wiszą, wszystko jest takie łatwe i paradoksalne Zadowolony niosę radość dzisiaj wszędzie, znowu się uśmiecham, wiem, że wszystko dobrze będzie zagubiony w tłumie chcąc odnaleźć się w tym pędzie, buduję swoje życie na miłości fundamencie Te chwile są z nami i nikt nie zabierze ich dopóki my, będziemy wciąż tacy sami, z radością odkrywać każdy nowy dzień To te chwile są z nami i nigdy nie zabierze nam już ich nikt Oni słuchają lecz nie słyszą, między niebem, a ciszą, spotykamy siebie, oni patrzą lecz nie widzą, z Twojej radości szydzą, przychodzą kiedy są w potrzebie Cisza w okół mnie, zapada zmrok, a ja nadal w nią wsłuchuję się Serce swoim rytmem mocno upewnia mnie, że warto wierzyć w ludzi Pamiętaj o tym że nadzieja karmi, a nie tuczy do szczęścia otwarte drzwi, nie szukaj kluczy Twój Anioł chce Twą wiarę obudzić Te chwile są z nami i nikt nie zabierze ich dopóki my, będziemy wciąż tacy sami, z radością odkrywać każdy nowy dzień To te chwile są z nami, i nigdy nie zabierze nam już ich nikt nie zabierze nikt...