Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omatkobo

Odnosnie fona

Polecane posty

Gość omatkobo

PYTAM Dlaczego jest non stop usuwany moj temat ?! CZY PISZE COS NIEZGODNEGO Z REGULAMINEM ?! Dlaczego zyczenie komus nowotworu nie jest usuwane, a ja jak prosze o pomoc to non stop temat znika. Do koleges w dresie: mam takie funkcje 1.Naciśnij APLIK. i wybierz USTAWIENIA 2.W zakładce KOMUNIKACJA wybierz WIĘCEJ USTAW., a następnie wejdź w SIECI TELEFONII KOMÓRKOWEJ 3.Zaznacz pole TRANSMISJA DANYCH PO SIECI i wejdź w NAZWY PUNKTÓW DOSTEPU 4.Wybierz MENU i NOWY APN 5.Jako NAZWA ustaw MMS Orange 6.W pole APN wpisz mms 7.W pole NAZWA UŻYTKOWNIKA wpisz mms 8.W polu HASŁO wpisz mms 9.W pole MMSC wpisz http://mms.orange.pl 10.W pole PROXY MMS wpisz 192.168.006.104 11.W pole PROXY PORT wpisz 8080 12.Jako TYP UWIERZYTELNIANIA wybierz PAP LUB CHAP 13.Jako TYP APN wpisz mms 14.Naciśnij MENU i ZAPISZ 15.Wróć do głównego ekranu 16.Wybierz APLIK., a następnie WIADOMOŚCI 17.Naciśnij MENU, a następnie USTAWIENIA 18.W sekcji USTAWIENIA WIADOMOŚCI MMS, włącz opcje AUTOMAT. POBIERANIE i AUTOM. POBIERANIE W ROAMINGU Pod pkt 1o mam jeszcze jedno proxy zie pisze nieustawione.

Gość kolega w dresie
Bana dostalem na ip :d:D Sprobuj wywali4c serwer i pozwolic telefonowi znalesc ustawienia. U mnie w plusie zadzialalo, wiec moze i u Ciebie tez.

Gość outort
Dziecko się napisało, a wystarczy tylko wysłac sms-a z ustawieniami i po problemie.

Gość omatkobo
nie opisalo tylko skopiowalo, myslisz ze nie wysylalam ? z 10 razy i ciagle zla komenda a wpisywalam zgodnie z instrukcja roznymi kombinacjami. A jak wywalic ten serwer Na prawde jestem zielona w tym, czy to znaczy powrocic do ustawien fabrycznych ? Troche tam mam juz zdjec muzyki , no ale jak to konieczne .

Gość omatkobo
Nie wiem dlaczego mnie tez ciagle kasuja temat, przeciez nie naruszam regulaminu.

Gość omatkobo
Jutro zobacze bo musze udostepnic kompa, o ile znow temat nie zniknie:/

Gość sgfdsgdsdg
zły adres, ma być 192.168.6.104 port się zgadza

Gość kolega w dresie
Ja tez nie mam pojecia czemu dostalem kolejnego bana. :/ Masz chyba wlaczony firmwale open xxld1 sprobuj tak:- zrob backup danych, nastepnie przywroc ustawienia fabryczne. Po restarcie gdy bedzie dzialal wizard ZAZNACZ "korzystaj z danych pakietowych" Jesli po tym nie zadziala to wizyta w salonie.

Gość omatkobo
Wlasnie z tej strony korzystalam i z tatad skopiowalam to na gorze. Mam samsunga galaxy GT-i8190 mini. Kombinowalam z wpisywaniem modelu, bo jak wpisalam tak jak zaznaczylam w wyszukiwarce " zaznacz swoj tel" to tak pokazalo, ale wracalo ze zla komenda wiec nie wiem co jest grane:(

Gość omatkobo
stamtad