Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oluska5534

sexowne bikini... które lepsze ? :)

Polecane posty

hejka wam. podobają mi sie te oby dwa stroje kąpielowe i nie mogę się zdecydować na to który kupić. bardzo proszę o wasze opinie który waszym zdaniem jest lepszy ; ) z góry dziękuję ^^ number 1 http://moda.allegro.pl/iro-decor-sexy-bikini-z-falbankami-hit-rozm-m-i3135906317.html number 2 http://moda.allegro.pl/coco-stroj-kapielowy-bikini-rozmiary-b-e-warszawa-i3073437733.html

Gość Doświadczony przez życie
numer 1 koszmarny, numer 2 niewiele lepszy. Propozycje MMS to nie jest oferta kostiumów tylko sprzedawanie marzeń. Marzeń o super wyglądzie i cudownej figurze. Zdjęcia tak zrobione, że wogóle nie widaćo co chodzi w fasonie kostiumu, tylko wyeksponowane uwodzicielskie kształty modelki.

Gość vcvcxvxcvvcx
po co wam stroje kapielowe jak lata nie bedzie baaaaaa nawet wiosny nie beidze tylko ta zima i snieg i zima i snieg

Gość d-marzenieeeeeee
ten brazowy nie jest zlu. rozowy-dramat :O

Gość ew41ew4
śmierdzi mi tu reklamą, widać wyraźnie, że próbujesz sprzedać strój nr 1 (który zresztą jest kiepski)

hahahah co wy tu pieprzycie jaka reklama ? ; / wtf... ludzieee jadę na kolonie i nie mam stroju a poza tym chce też w końcy wybrać się na kryty basen, a te 2 mi się bardzo podobają. każdy ma inny gust dla mnie one są świetne i możliwe że oby dwa kupie.

Rzeczywiście oba są bardzo ładne. Miałabym problem z wyborem :)