Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawa-kobietka

Panowie - gdy piekna kobieta mowi Wam, ze zakochala sie, jak reagujecie?

Polecane posty

Święta minęły pracowicie - ja ich nigdy nie czuję. Mąż już na obczyźnie.A autor się zacznie gorączkować, że piszemy nie na temat, więc napiszę może - raz to przeżyłam...Do dziś jest moim przyjacielem. I też poza granicami. Ach, te chłopy...

ow (ow ) nie wiedziałem, że jesteś w Belgii, ja w tym Ostend bywam często, byłeś tam kiedyś na plaży?,Możemy się kiedyś na wódkę spotkać ;)

ad rem to tak jak mowilem mile i w dodatku da sie wykorzystac do roznych niecnych i swawolnych.... znaczy mowie o fakcie zakochania sie pieknej kobiety oczywiscie czesc dark o dawno nie widziana, snow mych muzo (no teraz to poslodzilem :D )

Zaszalałeś:D W sumie Ci się nie dziwię, też się czasem sobie śnię:) Głównie jak "siedzę tyłem na koniu". A Tobie jak?

Gość roxi.soxi
:)

Gość pra ptak z czasu delicelaptora
zależy jaka kobieta jak ladna to fajnie jak brzydka to juz nie za bardzo.

Gość miauuu2
auuuu

slodki :) nie badz upierdliwy :D jest puszystosc ci to mowi :P:P:P:P):P:P

Mnie nigdy żadna kobieta nie powiedziała, że kocha. Może to i lepiej, bo co z taką wiedzą zrobić...?

cukierek ty sie z tym porywanierm nie rozpedzaj :) ja sie dalem porwac wizji flaszki na plazy w ostendzie :D na razie wystarczy tych porwan :D

taaa dark sie marudzaca wlaczyla myslaby by kto, ze niewinna ciemna strona ciemnosci nie wiedziala by co z taka wiedza zrobic dark , dola masz??, sloneczka(he he he) brakuje???

Gość roxi.soxi
wszyscy nie spia po swietach :D?!

ow ow, ja teraz byłem na wieczór w amsterdamie, odwiedziłem znajomych, zrobiłem zapasy, holenderskich tulpen ;)i rano już byłem w Ostend, jak bym wiedział, że tam biwakujesz to bysmy zapalili fajkę pokoju :) I walneli brudershafta zimną wódką :) Nie wiedziałem, przepraszam:)

No cóż... Masz rację... Zdemaskowałeś mnie ;)... Widzę, że nie tylko na tym forum byłeś... No tak, i chyba lepiej gdybym zaproponowała mu luźny układ - sex with benefits, bo mojej miłości chyba przerazi się :)... Bardzo podobam mu się, widzę to, i widzę też, że mnie nie kocha... Był do niedawna zauroczony, a teraz tylko mnie lubi. Dodam tylko, ze jest sam. Jest rozwodnikiem.

sie popraw nastepnym razem :D a i tak bylem w knokke-heist akurat ale nic to, da sie nadrobic, nie ma to jak zimna wodka przy odplywie tylko potem sie trzeba ewakuowac :D

dark mlodego babci sprzedalas?? :P:P:P:P:P szczesciara :P:P:P:P:P