Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawa-kobietka

Panowie - gdy piekna kobieta mowi Wam, ze zakochala sie, jak reagujecie?

Polecane posty

Coś Wam napiszę. Ostatnio zachodzę do pracy, podnoszę klapę od fortepianu, a na klawiszach kwiaty...i liścik - i piszę to serio. Potem spotkałam się z nim w realu, bo to nikt z pracy i nie mam pojęcia, kto go tam wpuscił. To mój znajomy...Też już wie,jak smakuje - bardzo mi miło...ale właściwie - co więcej powiedzieć, żeby nie urazić i nie robić żadnych nadziei?

A myslicie sie, ze zgodzi sie...? :/ Wiem, ze wygladam na bardzo zdesperowana. Nie mam problemu ze znalezieniem faceta, mam powodzenie, ale zalezy mi na nim. Sama siebie nie poznaje, bo to nie w moim stylu... Zupelnie.

3,5 to wystarczająco dużo żeby ochłonąć po poprzednim związku. Wyznałaś mu miłość? Jak zareagował?

slowianka to mu powiedz, ze sorry ale w pedziorze jestes zakochana nieee wroc, to bylo glupie, wybacz :) po prostu mu powiedz, ze nie i juz, faceci sa durni (wiem cos o tym) jak mu nie p[owiesz to sie bedzie biedny meczyl nadzieja :D

Slowianko Jeśli jest się pewną, że odpowiedź brzmi nie -to tylko odpowiedziec nie! Jak to mówi znajomy Rosjanin -"naszu diela priglaszac, waszu diela adkazac ".:)

Chciałbyś mnie Owie nabyć do swojego haremu? Zastanów się, zrobię Ci w nim bałagan, przewartościuję Twój świat, potem świat Twoich kobiet i na co Ci to?:)

hehe nie wiem czy tak źle z Tobą, bo Cię nie znam. ja po prostu mam taki żart. a żartuję dużo, często i wszędzie. :) facet jeśli dostaje jasne znaki, to powinien to wychwycić, a powiedzenie mu, że się zakochałaś, to kropka nad "i".

jakiego haremu?? dark co ty opowiadqasz??? masz absolutnie bledne pojecie o malej niewinnej, niesmialej samotnej puszystosci, ktora pragnie tylko duchowego wsparcia i dobrego slowa od jakiejs pelnej milosci blizniego chrzescijanskiej (no dobra inna tez moze byc) duszy jak tak mozesz mowic, wpedzisz mnie kompleksy, zaczne sie jakac i bede mial traume aa i te no.... stresy

Teraz rozumiem Owie, bracie, tobie trzeba księdza a nie mnie. Tylko, nie wiem czy znajdziesz takiego ładnego jak ja:(

Usłyszał - bardzo mi miło,ale nie - przecież zna moje położenie że tak się wyrażę. I Ty Autorko też możesz to usłyszeć...musisz się również tego spodziewać. Ale skoro jest wolny - do odważnych świat należy! Ow (ow) - Pendzior jest moim kumplem i niezłym 'trenerem' - pomógł mi zrzucić kilka kg- ów. Potrafi zmotywować i dać kopa w d*pę. Ja mam swoich trzech facetów (męża i synów znaczy) i to mi do szczęścia wystarcza.

Czym mnie fascynuje? :)... Zblizyly nas rozmowy. Jest inteligentny i ma podobne poczucie humoru, podobnie buduje zdania, mamy podobne slownictwo i zainteresowania, poglady... Nigdy nie przypuszczalabym, ze moge zakochac sie w kims takim... Troche nie pasujemy do siebie. Ale czuje cos takiego... :) ...

no wlasnie kurcze , ale zyje wciaz nadzieja, ze sie w koncu zlamia i zaczna wyswiecac i te brzydsza :D:D:D plec :D

Wybacz Owie, bywałam już sekretarką, pielęgniarką, policjantką, konikiem pony, suką, panią, ale księdzem nigdy. To jest ponad moje siły. Wybaczysz?

no tak to bylo do przewidzenia, echhh marnosc nad marnosciami a niech ci bedzie wybacze ale ten pony jest ciekawy, choc osobiscie bym wolal raczej dluzsze lejce i jakas bryczke :P:P no nieee znaczy ten, co to ja mialem wybaczono ci coro ciemnosci :D

ciekawa kobieta A może on Cię kocha tylko nie chce Cię skrzywdzić? x dark side suką -we love the bitches :)

No tak cukierku, bywałam. Przez długie lata myślałam nawet o sobie, że jestem kobietą uległa. A potem zaplątał się w moje ręce bat. I dziś już nie wiem kim jestem, ale dobrze mi z tą niewiedzą;). Dobranoc Panowie Panie🖐️