Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniuminiu

nie mam orgazmu

Polecane posty

Gość miniuminiu

Raz w zyciu mialam orgazm podczas, gdy partner piescil mi lechtaczke reka. Nigdy nie udalo mi sie samej siebie zadowolic, ani z partnerem tylko raz. Mam 20 lat, wspolzyje od roku. Co robic?

upij sie, zrob sobie dziecko, zacznij grac w szachy, zajmij sie fizyka kwantowa, zostan biznes women rob co chcesz

Gość miniuminiu
oja, dzieki, tak mi pomogles

Ja Ci mogę pomóc, bezpłatnie, jeśli nie będzie orgazmu to Ci zapłacę 1000zł, ale jeśli będzie to bawimy się dalej ;)

ale czego oczekujesz, recepty??? na cudowny orgazm?? na debilnym forum?? to kurwa ciekawe po co sa seksuolodzy, pewnie po to, zeby sie nudzic i kase brac do mnie masz pretensje, ze nawet przy masturbacji nic nie czujesz?? idz kobieto do psychologa bo normalne to akurat nie jest wybacz, ale nie

Gość grzesio2312
Dokładnie Panie ow(ow) dokładnie....... i poucz się troche a nie tylko seksik w głowie bo jakbyś była mądra to byś takich głupich pytań na tym głupim forum nie zadawała.

Gość ja tez tak mam.
NIGDY nie miałam orgazmu. zawsze jestem bardzo blisko ale to jednak nie to. podczas masturbacji nie odczuwam żadnej przyjemności.. nie wiem co z tym rodzic ale pogodziłam sie z tym. może z czasem sie tego naucze a może tak zostanie- nie wiem. jednak mimo wszystko seks jest dla mnie bardzo przyjemny- z partnerem którego kocham.