Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hanciaancia

Jaki powód?

Polecane posty

Gość Hanciaancia

Czuję się jak w ciąży.Nic mi sie nie chce leżę jeszcze w łóżku(dobrze że syn zajmie się sam sobą ),niedobrze mi,kręci misię w głowie i co najdziwniejsze mam zachwiania humoru.Okres miałam normalnie 9 dni temu.Czy ta zasrana prolaktyna może tak mi się dawać we znaki? No i miesiąc temu szczepiłam się na raka szyjki macicy-może to jakiś powód?

Gość chlo..
Mam pytanie, nie zwiazane bezposrednio z Twoim tematem, dlaczego szczepilas sie na raka szyjki macicy? Jak zrozumialam, dziecko juz masz wiec i wspolzylas. Moj ginekolog mi powiedzial ze najlepiej sie szczepic po 12 roku zycia a przed pierwszym wspolzyciem seksualnym... Chcialam sie szczepic w wieku 20 lat ale mi odradzil, chyba ze chcialabym ajk to okreslil wyrzucic 1200 zeta w bloto (tyle to wtedy kosztowalo) A co do Twoich objawow, to moze byc to prolaktyna, moze przesilenie wiosenne, zbadaj krew, moze masz niedobor zelaza. Wiecej slonca i ruchu :)

Gość Hanciaancia
Szczepię się bo mam zmiany przedrakowe.Prolaktynę już dało mi się w sumie unormować bo badanie w lutym pokazało 24,86.

Gość Hanciaancia
?

Gość to powie ci lekarz
No to raczej nie ciąża skoro miałaś miesiaczkę, zrób beta hcg - wylkuczysz ją na 100, a takie objawy może dawać dużo stanów i chorób.

Gość dghrtfhbrytgf
etshbedgbhbdssxc