Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KTOS SE ROBI JAJCA ZE MNIE!

Jak zaSPAMować komuś telefon? zeby wpip reklam przychodziło itp?

Polecane posty

Kurcze ktos gdzies mój numer gdzies podał i teraz co chwile jakies reklamy dostaje i inne szmelctwa, nawet kody jednorazowe do iBOA mi przychodzą co chwile. Nawet wiem kto to może być! Była mojego chłopaka się pewnie mści na mnie. Jednak to ludzie są świnie! Wiecie jak takie coś też jej zrobic? zeby reklamy dostawała i jakies inne konkursy co chwile, a najlepiej to zeby te smsy płatne były

Zgłoś do operatora, że nie chcesz dostawać takich reklamowych smsów. Ale ja to bym zmieniła numer telefonu, prościej i bezpieczniej, bo dasz numer komu będziesz chciała i po problemie.

Gość laski pod warszawa
skoro nie wiesz czy to ona (a pewnosci nie masz :P, :P, :P) po prostu zmien numer telefonu

No chyba ze tak, będe musiała zablokować, bo mi te reklamy żyć nie dają. Ale jestem ciekawa jak ona to wogóle zrobiła? A zmienić numeru nie moge bo mam na abonament i 1.5roku umowe jeszcze mam

a czemu myslisz ze ktos to zrobil? pewnie sama gdzies odesłałas smsa ,albo wpisalas w necie i nawet nie pamietasz

Gość AS26
Jak masz abonament to bez problemu zmienisz nr telefonu, nawet w opcjach online na koncie jest taka funkcja, najlepiej jednak przejść się do salonu.