Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 problemmm2000

BRAK OKRESU spowodowany odchudzaniem

Polecane posty

Go艣膰 problemmm2000

By艂a kt贸ra艣 z was w takiej sytuacji 偶e przez odchudzanie straci艂a miesi膮czk臋 ?? Kiedy艣 sporo 膰wiczy艂am i si臋 odchudza艂am nie by艂am gruba bo jak zacz臋艂am to wa偶y艂am z 48 kg po prostu chcia艂am lepiej wygl膮da膰 schud艂am mo偶e do 44 kg mam 163 wzrostu, to by艂o z 5 lat temu z regu艂y wa偶y艂am tak 46 kg. Z tym 偶e raz si臋 g艂odzi艂am a raz objada艂am. Straci艂am okres na jaki艣 rok, zacz臋艂am leczenie najpierw luteina, okres dosta艂am ale w p贸藕niejszym terminie i tylko raz. Nast臋pnie tabletki anty po kt贸rych miesi膮czka pojawi艂a si臋 od razu i co miesi膮c wyst臋powa艂a, tabletki bior臋 jakie艣 4 lata okres mia艂am zawsze. raz mia艂am miesi臋czn膮 przerw臋 偶eby zobaczy膰 czy okres si臋 zjawi i go dosta艂am. Teraz po raz kolejny odstawi艂am anty ale okres sp贸藕nia si臋 ju偶 ponad dwa tygodnie wi臋c raczej go nie dostan臋. Na chwil臋 obecn膮 wa偶臋 47, 48 kg. Nie wiem co o tym my艣le膰 do gina id臋 za 2 tygodnie. Jak kiedy艣 po tej przerwie okres dosta艂am to wa偶y艂am wi臋cej bo przyty艂am oko艂o 9 kg. Z 56 schud艂am do tych 47 ale to nie by艂o nagle tylko stopniowo i tak膮 wag臋 bez g艂odzenia utrzymuj臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 viki022
Ja mam 168 i jak zejd臋 do 48kg to te偶 okres mi si臋 zatrzymuje. miesi膮czka wr贸ci艂a jak przyty艂am 2-3 kg(bez 偶adnych tabletek, u lekarza tez nie by艂am), teraz znowu si臋 odchudzam i zobaczymy jak b臋dzie, ale jako艣 specjalnie mnie ta kwestia nie nurtuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 problemmm2000
ale jednak te 5 cm jeste艣 wy偶sza, mi to te偶 jako艣 szceg贸lnie nie przeszkadza ale jednak do ko艅ca normalne to nie jest.. co do przytycia to nie ma opcji ze to zrobie. moze mial ktos tak ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 problemmm2000
moze wypowie sie ktos jeszcze ???

Udost臋pnij ten post