Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aruno

Czeszki piękne, Polki nijakie.

Polecane posty

Gość polny poperdalać
Słuchajcie ludzie. Jestem teraz w Czechach i naprawdę Czeszki są szczuple i ładne!! Jestem tutaj pierwszy raz i od razu widać że Czeszki mają Bardzo ładną urodę. Może akurat mnie pociąga ten typ urody. Ale prawie wszystkie ?? Są nie do zapomnienia. I na dodatek mają taki zabawny język że aż chce się tutaj zostać...

polny poperdalać dziś -Mnie Czeszki zawsze pociągały,mieszkam przy granicy z Czechami i Czeszki zawsze były dla mnie piękne a polki przeciętne,taka jest prawda, mają niepowtarzalną urodę, Czeszki są piękne i tyle.

Gość akuratpiekno
no i co że Polacy zaniedbani, żyją w kraju nędzy i muszą zapieprzać za marne grosze ,do tego tu mało słońca i pełno oszustów i przemęczenia ,to jak mają się pindrzyć,a ja i tak wolę Polaka niż Włocha itd. ,a wy w tym temacie to możecie ze mną pogadać jak znajdziecie swoją królową najpiękniejszą bo liczba mnoga panienek te czy tamte ładne, to gadka o d***e marynie :-)

Gość gość
Czeszki i Polki sa brzydkie... zdarzaja sie wyjatki na kilkaset zapuszczonych bab z kulfoniastym nosem ale to.naprawdę wyjatki

Gość gość
Czeszki są obrzydliwie brzydkie , najgorsze że wszystkich slowianek bo Czesi się bardzo mocno mieszali z autriakami i Niemcami , większość czaszek ma końskie spiczaste twarze ale skąd polski stulejarz ma to wiedzieć

Gość gość
Ładne są ukrainki i Rosjanki , polki mieszane , Czeszki i slowaczki bardzo zalatuja niemiecka uroda ... zauważyłam że polki ze wschodu przypominaja ukrainki i Rosjanki a polki z zachodu wyglądają jak Czeszki , czyli jak slowianka wymieszana z Niemka

Gość gość
Chyba nikt Czeszki na oczy nie widział ich urodą moimi oczami : bardzo długie , bardzo chude twarze zakończone spiczasta broda , długie chude nosy, taki typ orli, są albo otyle albo bardzo pociagle ciała , tzn " długie i wąskie " ... Czeszki nie są może strasznie tragiczne ale nazywanie je pieknymi to jakiś Matrix , one się urodą nie różnią niczym od niemek z Bawarii z która granicza , Czesi mają bardzo mało genów słowiańskich , znikome ilości , jakieś badania pokazały że najbliżsi kuzynki Czechów to Austriacy nie Polacy ;) Czesi to takie pół niemiaszki pół slowiano nie wiadomo co

Gość gość
Z resztą łatwo sprawdzić gdzie są piękne kobiety , piękne kobiety są tam gdzie są brzydcy faceci , np Ukraińcy , ..Czescy faceci są mega przystojni Polacy to im mogą sznurowki wiązać , wyglądają trochę jak Niemcy , wysocy fajnie zbudowani , kwadratowa szczęka a nie okrągła ulana jak u Polaków (taką twarz jest ładna u kobiet )

Gość gość
Żeby polacy byli tacy "nijacy" jak Polki, byłoby pięknie (dosłownie).

Gość gość
Znajdzcie jedną dla siebie ladną i to będzie sukces bo pitolenie o masowce nie ma sensu

Gość gość
Trochę śmieszne stereotypy, w tej części Europy geny są tak pomieszane że po obu stronach granicy znajdzie się ludzi o podobnych typach urody.

Gość gość
Czeszki są puszczalskie i grube a nie piękne , Czesi są w czołówce otyłych narodów , nawet Niemcy są za nimi

Gość gość
Lepiej niech Polacy spojrza na swoje burackie ryje , zdeformowane nosy , ulane mordy i ukraiński wyraz twarzy ala pijak teskniacy za rozumem , ps Polscy faceci to mutanty, polska jest chyba jedynym krajem w Europie gdzie liczba otyłych facetów przerasta liczbę otyłych kobiet , Polacy narzekają że polki są grube tylko że jeste statystycznie więcej męskich spasionych knurow

Gość gość
Piękne są ukrainki i rosjanki, polki i rumunki ladne , Czeszki , slowaczki i wegierki z większośc***aszczury ---- zaobserwowane w Niemczech