Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarattka

Czuję się gorsza od koleżanki.Co robić ?

Polecane posty

Gość klarattka

Problem wyda Wam się pewnie błahy,ale mi jest z tym bardzo żle. Mam jedną koleżanke ,która z mojego punktu widzenia jest ideałem. Świetna figura, przepiękne włosy, bardzo ładna twarz. Ja nie jestem taka ładna,mam pare kg za dużo. Juz wiele razy podobała się chłopakom,którzy podobali sie mnie. Wczoraj jednak byłam na jej urodzinach. Poznałam tam chłopaka,który bardzo mi się spodobał. Całowaliśmy się i byłam bardzo szczęśliwa. On jednak trochę zaczął przeginać, a ja nie miałam na to ochoty. Powiedziałam,więc nie. Pare razy jeszcze próbował,ale nic z tego. W końcu poszedł do wcześniej wspomnianej koleżanki i zaczął się z nią całować. Kiedy tylko byłam blisko on zaczynał się z nią miziać. Wiem, że nie jest wart moich łez,ale po prostu bardzo mi przykro. Przeżyłabym, gdyby to była jakakolwiek inna osoba,ale nie ona. Całą noc przeryczałam :(

lol płaczesz za facetem który się mizia z każdą? nie warto kobieto, nie warto ;] ps. parę kg za dużo może dodawać uroku jak się ładnie rozkłada ;)

Gość klarattka
Kompletnie nie rozumiem dlaczego jest mi tak smutno. Facet był niewarty tego, wiem o tym. Jednak boli mnie to, że ta dziewczyna zawsze dostaje co ja tak bardzo bym chciała.

wiesz tylko że dostała faceta myślącego fiutem. nie wiem czy jest za czym płakać ;] wolała byś aby się do ciebie kleili non stop faceci którzy chcą cię tylko przelecieć?

Gość klarattka
Niestety do mnie się kleją wyłącznie faceci,którzy chcą mnie przelecieć. A przynajmniej tylko to zauważam ...

Gość emylkaaa
Ja Cie rozumiem, jestem w podobnej sytuacji. Nie chodzi o samego faceta,ale o to, że poszedł do tej dziewczyny(swoją drogą, mi to wygląda na chęć wzbudzenia w Tb zazdrości po odrzuceniu). Też mam taką koleżankę,która ma wszystko.

ma wszystko? a czy ma kochającego faceta który widzi w niej coś więcej niż cipkę do ruchania i cycki do macania? ;)

Gość klarattka
Do niej też, tylko z taką róznicą, że ona chętnie na to się godzi. Nie chodzi mi o faceta, jakoś żyje bez niego. Chodzi o samą koleżankę. Lubię ją,ale ona zawsze zabiera mi to co jest dla mnie ważne ; zaczynając od butów,które miałam zamiar kupić,czy faceta w klubie kończąc na najlepszej przyjaciółce

Gość qlimona
Weź pod uwagę, że nie tylko wygląd jest ważny. Dziewczyna może wyglądać idealnie, ale jej charakter może być całkiem do bani. Skoro się mizia z kolesiem który chciałby każdą najlepiej przelecieć to coś o niej świadczy. Piękna ale głupia. Nie patrz na siebie pod pryzmatem koleżanki. Ja miałam podobną sytuację. Moja przyjaciółka ma niezwykłe "branie" ale to ja mam faceta odpowiedzialnego dojrzałego a ona ciągle jest sama mimo urody. Wyjdź z jej cienia i zobaczysz że będziesz się czuła lepiej :)

Gość prawictwo pospolite191
Czujesz sie gorsza , bo kolezanka zaliczyła wiecej facetów ?

Gość francziszko
Według mnie uraziłaś męską dumę odrzucając go. Chciał Ci sprawić ból ( chyba sie mu udało) i poszedł do Twojej koleżanki, logiczne. Skoro masz powodzenie (nawet wsród pospolitych ruchaczy) to brzydka raczej nie jesteś. Skoro facet starał się pare razy, to też pewnie mu sie spodobałaś. A to, że mu odmówiłaś, to Ci sie ceni.

Gość zmylam makijaz...
zacznijmy od tego..nie liz sie z byle kim i nie szukaj na sile, i przestan sie postrzegac ciagle jako gorsza, zrob cos ze soba, znajdz fajne hobby