Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smuteczek_mały_25

BRAK ORGAZMU

Polecane posty

A więc nie potrafię dojść do orgazmu. Mój facet tak się stara, a tu nic. Dziś jednak przyszło załamanie. Boje się, że mnie zostawi... Czuje się taka niekobieca. W złości, wygarnął mi jego brak. Że " ja nie chce dojść" Chce bardzo chce.... Tak mi jakoś ciężko. W przeszłości uwikłałam się w trudny związek. Facet była bardzo zaborczy, wymuszał seks. Brał mnie niemal siłą. Godziłam się dla spokoju. Bywało że rzucał przedmiotami jak stawiłam opór. Raz nawet siłą mnie rozebrał i... wiecie Prześladował mnie jak się z nim nie spotykałam. SMSY, listy, itp.. Miałam wtedy 16 lat on był miał ok 30. nie wiem kiedy się uzależniłam od niego. Dziś mam 25 lat Kocham mojego obecnego faceta do szaleństwa, ale nie mogę osiągnąć orgazmu mimo ze jest mi mega przyjemnie podczas stymulacji... Przed nim też miałam faceta, z nim tez nigdy nie szczytowałam Ja już nie wiem co zrobić by sobie pomóc. Seksuolog? Sama potrafię jedynie pod prysznicem.

Gość mam super lekarza
uuu i kolejna kobieta cóz za wysyp :D

Gość ale masz wydumany problem
rzadko która kobieta ma orgazm pochwowy niektóre muszą się orgazmu nauczyć, inne nie mają go nigdy na początek wypróbuj jakis suplementów na libido np Stimea jak to nie pomoże to pomyśl o seksuologu

Gość mam super lekarza
;) :) tak tak jak najbardziej

Nie mam problemów z podnieceniem. Wszystko działa jak należy, mam też wielki temperament, ale czuje jakby ciężko było go ugasić. Jestem tuz tuż, a tu wielkie nic.

Gość kochanie kup sobie
wibrator, mozna juz od okolo50 zł kupic przyzwoity, pobaw sie nim sama i potrenuj, pokaz facetowi jak sie Toba zajmowac jezykiem, palcem. No i niestety taka prawda - musisz chciec osiagnac orgzam, jak bedziesz ciagle rozpanietywac jaka cie krzywda z tamtym spoktla to nigdy nie uda