Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huhuhuihuii

jak namówic zone na seks w parach:(

Polecane posty

Gość huhuhuihuii

???

Gość gej Antoni
a ja z przyjacielem możemy być?

Gość peletryper
i z wymiana i rownolegly, moze na razie rownolegly zeby jej nie przestraszyc?

Gość tttmmz.
oglądajcie na początek filmy erotyczne pod tym kątem i wybadasz sprawe. ja tak zrobiłem

Gość do tttmmz.
i jak to się skończyło?

Gość tttmmz.
wiadomo. Na początku była na nie, ale jak była po 2 piwkach i podniecona to sie zgodziła

Gość huhuhuihuii
no my tez ogladamy i fantazjujemy ale na tym koniec:(

Gość tttmmz.
a co mówi jak jej to proponujesz ?

Gość huhuhuihuii
jak jest podniecona to chce, a potem to wszystko sie konczy:( chociaz raz widzialem jak tanczyla z facetem i pozwalala mu na duzo na moich oczach:)

Gość jak namówić męża?
to ja zapytam inaczej :) jak namówić męża na seks w trójkącie? albo z inną parą? bardzo bym chciała, ale wiem ze on się nie zgodzi. Ostatnio zaproponowałam trójkąt z kobietą, mówił że ok...ale tylko na gadaniu się skończyło. Choc wolałabym oczywiście z innym panem jeszcze albo parą, ale to wiem że nie przejdzie u mnie:( muszę pozostać przy fantazjach chyba

Gość maiSieMaj
zboczency! nie wiem jak to mozliwe zeby mi moj maz nie wystarczal??

Gość Nie chodzi
O to ze nie wystarcza ale my lubimy eksperymenty i dojrzelismy do takiej decyzjii(para lub facet bi lub kobieta bi).Sex z moim mezem jest suuuuuper ale chcemy sprobowac czegos innego tylko w Uk za cholere nie mozemy nikogo znalezc.

Gość do tttmmz.
Nieźle :) Jak to wyglądało? I czy powtarzaliście to jeszcze z wymianą partnerów?

Gość mietki bolec
moja lubi sie puszczac, mieszkamy w krakowie i chodzimy na imprezy

Gość gość
Moja zonka lubi sie rznac w mojej obecnosci bo wie ze mnie ogromnie podnica widzac jak w jej wnetrze wchodzi kolejny k***s.Nigdy nie zdradzila mnie bo nie miala takiej potrzeby bo pozwalam jej na Kazdego k****a by mogl w nia wejsc.

Gość gość
Witam czy jest tutaj realna para która chciałaby się spotkać? Mogą być pary z Polski jak i w UK pozdrawiam moj e-mail v27@onet.eu

Gość gość
Tez szukamy faceta który doslownie przerrznie moja zone na moich oczach ja moge patrzec lub sie dolaczyc

Gość gość
Jest ktos chetny ?

Gość gość
ja tez mam takie marzenie i taki sam problem ze dziewczyna nie chce

Gość gość12313
"Tez szukamy faceta który doslownie przerrznie moja zone na moich oczach ja moge patrzec lub sie dolaczyc" x Jestem chetny. Skąd jesteście?

Gość gość
do kogo to pytanie?

Gość gość
moja zona tez byla przeciwna dopoki nie zobaczyla mojego znajomego wtedy juz zmienila zdanie a jeszcze jak sobie troche po drinkowala to juz mozecie sobie wyobrazic co bylo dalej

Gość gość
kobiety takie sa troche alkoholu i traca hamulce

Gość gość
Sodoma....

Gość gość_darioooooooooooo
Może i alkohol działa, ale zazdrość i wygadywanie też. Uważajcie, aby nie spieprzyć sobie związku i nie oskarżać się o zdradę. Trzeba to dobrze przemyśleć i omówić - co wolno, a czego nie. Mówię serio, bo już to przeżyłem i mało nie straciłem żony. Jeśli już będziecie blisko tego trójkąta czy czworokąta to niech zawsze pierwszy ruch robi dziewczyna - to niech ona zacznie zabawiać się z drugim facetem, czy dziewczyną, Ty obserwuj... a jeśli jej się spodoba na pewno pociągnie cię za rękę lub da dyskretny znak i wówczas możesz dołączyć się do zabawy. Przede wszystkim zaufanie i zadowolenie - nic na siłę, bo będziecie żałować. Wszystko ma swój czas!

Gość gość
Mam ochotę na seks z parą jak namówić żonę na to? Czasami podczas seksu rozmawiamy o tym to bardzo ja pobudza i robi się cholernie mokra , rozmowa o tym bardzo ja podnieca ,przyznam że z miłą chęcią widzialbym ja jak inny facet ja pieprzy , jak steka , często ma fantazja jak dwóch facetów ja ***** tak na dwa baty,chciałaby mnie również zobaczyć jak ****** inna kobietę , i na fantazji się kończy bo po wszystkim żona powiada że to tylko fantazja , czy ktoś ma pomysł jak namówić żonę, na pewno to super doświadczenie

Gość gość
Ja się wstydziłam rozmawiać o tym z chłopakiem do puki nie nadarzyła się okazja przyszło do nas dwóch kolegów. Po godzinie luźna rozmowa i chłopak wszedł celowo na tematy seksualne i pociągną celowo temat i dałam się namówić czego oboje z chłopakiem nie żałujemy. Miałam mocne rżnięcie koledzy z chłopakiem całą noc nade mną pracowali. Następny raz był już seks z tymi kolegami i ich dziewczynami z wymianą chłopaków. Ciekawi mnie jak na mówili swe dziewczyny do seksu grupowego. Gdyby nie przypadek to nigdy bym się nie zdecydowała na wspaniały seks grupowy.

Gość gość z gogolina uk
Sex w trojkacie to jest to spobojcie same/sami wasz zwiazek bedzie bardziej pikatny

Gość gość
Nie mogę żony namówić jak to zrobić mnie to kreci

Gość gość
Na wale miedzyszynskim się spotykają swingersi na naturystycznej plaży. Możesz przyjść kiedyś z nią.