Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -.-AMKA-.-

Do mam niemowlakow.

Polecane posty

Gość -.-AMKA-.-

Jak wyglada Wasz dzien z dzieckiem? Ile dziecko ma miesiecy? W co sie bawicie? Czy gdy dziecko bawi sie grzechotka a wy je glaszczecie to jest to wg was "spedzanie razem czasu"?

Gość Osiem kropek
pobudka - śniadanie - zabawa na macie - zabawa ze mną - drzemka - spacer - obiad - spanie popołudniowe - 3 posiłek i wychodzimy gdzieś razem z męzem i dzieckiem, jeśli nie to siedzimy w domu, czas na zabawę - podwieczorek czyli owoc - za godzine przygotowujemy kąpiel, potem kolacja, ksiażeczka i spanie :) Dziecko bawi się samo na macie, bawimy się też razem na łóżku w przewroty, bawimy się razem na rękach gdy ją łaskoczę i wygłupiamy się bez ograniczeń, czytam jej też książeczki, bawię się w a ku ku oraz "gdzie jest misiu". No i czasami spacerujemy po domu i opowiadam jej co widzimy. Do tego masa wierszyków, rymowanek, piosenek wplecionych w te wszystkie czynności pomiędzy :) Dziecko jest zostawione też same sobie, by potrafiło się bawic też samo, nie mogę przecież nie odstępować malej na krok, muszę też coś zrobić w domu, albo czas poświęcić sobie....ogólnie rytm dnai się zmieni gdy za parę tygodni pójdę do pracy. Córka skończyła 5 miesięcy

Gość -.-AMKA-.-
Dzieki, kreatywna jestes :)

Gość Osiem kropek
wiesz co, tego tylko wydaje się wiele :) gdy czyta się to..a wiesz sama jak dzień z niemowlakiem leci szybko......a jakby zebrać do kupy tę zabawę z dzieckiem to wyjdzie maksymalnie godzina...o ile nie mniej. staram sie robić rzeczy nad wyraz normalne, które mnie nie znudzą szybko, będą możliwe do wykonania wszędzie, no i takie które i mi się pdoobaja :) nie potrafiłabym udawać że coś mnie bawi, zmuszczać się do zabawy z córeczką....